Sevens Selam kac kiloyla hamile kaldınız. Ben geçen hafta 56 dim simdi 57 aklim almıyor bu şekilde hemen alınıyor mu. Yeni hamileyim dağa
Esbebeginannesi Sevens ben de hızlı aldim. Ilk aylar birsey yoktu 3. Aydan sonra baya hizlandi. 54le hamile kalmistim suan 64 olmusum. 29 haftalik hamileyim
umyahsen Esbebeginannesi csnım bende 3.aydsn sonra baya hizlı aldım kilo. 31de 11kilo almıştım. 50yle hamile kaldım 61dim. Şuan 34+5im yakında ölçülmedim. Ama almışımdır 3 4kilo daha. Zayıf olduğumuz için heralde öyle çokda belli değil inşaAllah evlatlarımız da bizimle birlikte kilo almaya devam eder 😇🤗🙏
gamzelianne1 Sevens 69 la hamile kaldim ve dusuk riskim var diye evde yatmaktan 2 hafta sonra tartildigimda 71 olmustum😔 insallah risk biterse hareketlenirsem cok kilo almam 😌
Hylmyl ecce_mommy 54 kilo ile hamıle kaldım bugün detaylı ultrason ve doktor kontrolüm vardı kilom aynı hala 54 bebegımın kılosu falan herseyı ıyıydı çok şükür hıc bı sıkıntı yokmuş 20+3 günlük gebeyim 🥰
3uncuyeAnneOluyorum ecce_mommy 79 kiloyla hamile kaldım, 4 kilo kaybettim ilk 3 ay, şimdi 5 buçuk aylık hamileyim, ve 4 kilo yerine geldi, şu an 79.9 kg yum…
Sevens 5+4 dum ilk gittim 56 dedi bugün sağlık ocağında neredeyse 58 çıkacaktım yarin kese görmek için gidecem aklim kesemizi kalp atisimizi sagliklica görelim de görebiliriz demisti yine bakacağım.
Deryayurt Sevens İlk hamileliğimde 53 ile hamile kalmıştım 79 ile doğuma girmiştim. Şuan ikinci hamileliğim 56 ile hamile kaldım 37. Haftadayım 76 kiloyum belki daha fazla bile olabilirim
-Kbra8- Deryayurt Doğumdan sonra nasıl verdiniz acaba eski kilonuza döndünüz. Özel bişey yaptınız mu yoksa bünyeden mi 😊
ecce_mommy Sevens verdiğim için endişeliyim mide bulantısı falan olmadı ama biraz endişeli bı yapidayim bişey olur mu şöyle olur mu diye sürekli tedirginim farkında olmadan zayiflamisim iştahım hep aynıydı
Esbebeginannesi umyahsen bakinca sadece gobegim var baska hic kilo almis gibi değilim ya bu 10 kilo sadece gobekte mi diyorum 🤭 bebegim de haftasina gore biraz iri 😊
Meless Sevens 15.haftama kadar hiç kilo almadım ilk 3 ay 2 kilo vermiştim… 63tüm en son. Şu an 18haftalık gebeyim 4 kilo almışım 3 haftada🙄
Emine_clk01 Meless ben de 15.haftaya kadar 2 kilo vermiştim 57 ile hamile kaldım 18.haftadayım 3 kilo aldım
Deryayurt -Kbra8- 3 gün sonra 10 kilo kendiliğinden gitmişti kalanını da 3 ayda verdim dikkat ettim tabi yediklerime