Elifadgzl Bfduam bahçedeydim öyle bşylerle uğraşıyordum belim karnım öyle ağardı ki dedim tamam adet olacam eve geldim bi baktım kahverengi leke gelmiş
Bfduam Tubi05 aynen 1 de olmuştur ki çok erken çıktı, 9 gün olmuş daha. 5 inden sonra değerlendirme olmadı mı?
Tubi05 Bfduam yok olmadı Ramazan ya bu kadar değerlendiğine şükür birde yazlıktayız yani bu ay olmaz dedim ben ama vakti saati olunca oluyormuş
Bfduam Tubi05 her an adet olacak gibi sökülme hissi olur ya kan gelmeye yakın o var. Senin bi ara böyleydi hatta yazmıştın, kaç gün önceydi adetinden? Benim 9 gün varken bugün böyle.
Bfduam Tubi05 inş canım bende aynı şekilde dua ettim, köprüden önce son çıkış topiktaşımla ve tüm hak eden bu yolda bekleyen anne adaylarıyla diye.
Bfduam Tubi05 genel okunduğundan yazamadım içinden geçeni:) özel bölüm önceden vardı, belki insan üçüncü kişilerle paylaşmak istemeyebiliyor, umarım dikkate alır yönetim.
Bfduam Tubi05 sekiz aydır gitmiyordum ama inş gidicem, bende senin gibi düşünüyorum. Senin ikinci klomenle oldu di mi, günde kaç kez aldırttı ilacı?
Tubi05 Bfduam ikinci klomen canım sabah akşam 10 tane var içinde 5. Günü başlıyorsun adetin 5 gün içiyorsun sonra 3 gün ara ve birliktelik gün aşırı
Bfduam ZeynepDK hani adet öncesi sökülme hissi olur ya öyleyim daha dokuz gün var ama, inş erkenden olacağından böyle değildir. Sık idrar ve göğüs ucu hassasiyeti. Üşütünce sık gidilir ya oda olabilir.