Aykizss Bfduam ovülasyon testi yaptım 8 mayıs yumurtlama oldu 9 mayıs çatlama şuanlık bişey yok bakalım
Bfduam Aykizss daha çok yeni, inş bebeğe vesiledir. Ben ovulasyon yapmadığınızdan net bilemiyorum gününü, kasık ağrımdan anlıyorum o süreci.
papatya56 Bfduam Yok canım belimden yukarıya kadar agrıyo goguslerım geçen ay 10 gun onceden agrımaya başladı goguslerımde hıc bısey yok sımdı agrımıyo goguslerımde sankı kabarcıklar oluşmus
Bfduam Tubi05 benimde öyle inş benzerizdir:) Ama her an adet olacak gibi sökülme hissi olur ya kan gelmeye yakın o var. Bat senden bir, iki gün sonra benim.
Bfduam papatya56 benim çok hafif ara ara sadece, adet belirtisidir böyle ya anlayamıyor insan bu yüzden.
papatya56 Bfduam Adet belirtileriyle hamilelik belırtıleri aynı oldugu ıcın ayırt edemıyoruz sarı akıntım var
Aykizss Bfduam ben ilk kez yaptım akıntı bile farklılaşıyormuş onu anladım ben artık yapmasamda bilirim😁
ZeynepDK Bfduam var canım akintim fazla kabızlık var baş dönmesi oruçtan mıdır bilmem iftarda yemek yiyemiyorum midem bulanıyor . Rahim bölgemde kasilmada oluyor ağız tadımda değişmiş 🤷🏻♀️ bunlar var ama hamilelik varmdiir bilmiyorum inşallah vardır hepimizin güzel haberler alması nasıl olur inşallah canım sende varmı belirti
cnn34 ZeynepDK canım kabızlık ve akıntı benm en büyük belirtimdi ama dış gebelikti şimdi kabızlık var akıntıda ara ara geliyo inşllah vardır 🤲 ben normalde hiç kabız olmam benm için en büyük belirti tabi oruç etkilemediyse
papatya56 ZeynepDK Yok canım değilim 18 ınde regl günüm üç gun once sarı akıntım oldu bugun tekrar sarı akıntım oldu
Bfduam Tubi05 aynen 1 de olmuştur ki çok erken çıktı, 9 gün olmuş daha. 5 inden sonra değerlendirme olmadı mı?
Tubi05 Bfduam kesinlikle git klomen yumurtaları geliştiriyor biliyorsun çok ara verdik ve yaş ilerledi
Bfduam Tubi05 sekiz aydır gitmiyordum ama inş gidicem, bende senin gibi düşünüyorum. Senin ikinci klomenle oldu di mi, günde kaç kez aldırttı ilacı?