Bebegimibeklerken1 Kuzum11 Yine siz iyisiniz 38 haftaliksiniz yazı gormiceksiniz biz napalim ağustosa kadar🤦🤦
MerveDurr Kuzum11 hemde ne sıcak🥴 hamilelkten değil ben ezelden beri sıcağı sevmem ve aşırı terlerim 🥵 allahtan full sıcaklarda geçirmicez hamileliği bu ay doğurcam😎 36. Haftamdaym
EceEgemen Kuzum11 istanbulda mısınız bende aynı durumdayım çıplak geziyorum evde bana mısın demiyor 37+4 üm
Aysebetul00 Ben de son haftadayım 2 gündür su gibi terliyorum evde dışarıya yürümeye bike çıkamadım sıcaktan. Eşim ev normal diyor..
nurdane3504 Kuzum11 İzmir daha fena pisiyoruzz bide en üst katta oturuyorum evime de tam sıcak vuruyor 🥺🥺
Cigdemss Kuzum11 ben Antalyadayım 1 haftadır değişik bir ateş basması oluyor.ayaklarımın altı yanıyor, gece gündüz bi terliyorum bi üşüyorum evin içinde . 33 deyim bakalım ilerleyen günler nasıl olacak
Ays0 Ya ben Ankara’dan doğdum büyüdüm. Adana’ya taşındım ve hamile kaldım. Ağustosun ortasında doğuracağım çocukla birlikte erimezsem o zamana kadar 😂🤦
didem1234 Kuzum11 38+4, İzmir’deyim. 2-3 gündür ellerim ve ayaklarım davul gibi oldu.🤦🏼♀️ Resmen soldan soldan geliyorlar, fenalıklar basıyor🤣🤣 Temmuz ağustos sıcağında hamile olanları düşünemiyorum valla Allah yardım etsin