Kuzum11 Haftaya gireceğim terden yok olacağım arkadaslar ben aşırı terliyorum bu ne sıcak böyle yanıyorum bi benmiyim böyle
Elif5361 Kuzum11 Bugün doktor kontrolümüz vardı gidip gelene kadar eridim 😐aşırı sıcak 26 haftalığım 36 da nolurum bilmiyorum
Denizyildizii Kuzum11 hamileler daha fazla sıcaklıyor malesef. Ben normalde hiç terlemem sıcaklamam ilk gebeliğimde hayatımın en sıcak yazını geçirmiştim erimiştim resmen bakalım bunda nasıl olucak en çok rahatsız edende ayak yanmasi
EmineYavuzhan1 Kuzum11 Canım keşke sıcak olsa nemden insan bunalıyor benim çarpıntım oldu geçen gün , İstanbul ilk defa böyle erken nemlendi
41irem Kuzum11 tam denizlik hava kendimi sahilde denizin dibinde hayal ederek sakinleşmeye çalışıyorum yada ormanda mis gibi ağaçların içinde de olur yeter ki evde olmıyım 😅
Gamze_23 Kuzum11 hamilelikten dolayı canım bende nerdeyse ağlıycam toplu taşımaya binemiyorum pencere açık olması rüzgar vurmazsa nefes alamıyorum incecik şeylerle bile sıcaktan patlıyorum
Gamze_23 Kuzum11 doğum a bi kaç hafta kaldı bin kere şükrediyorum hamileliğim yaza gelmediği için cıldırırdım herhalde sıcaktan 🤣🤣🤣