momsboys Asla karsılastırmak için post açmadım 😌😅 maksat sohbet olsun bebeklerimiz ne kadar olmus hersey yolundamı bu haftalarda
Hellolo Bizim heralde şeker sorunumuz var kesinleşmedi henüz çarşamna günü tekrar kontrole gideceğim 31+4 te 2300 dü 33+2 olduk çarşaöba tekrar söyler kilosunu bakalım
kadriye25 glnzem bende 32+2 de gittim 1900 grm 42 cimdi doktor 100 grm eksiklik var dedi ama her yerde baktım gayet normal aralıkta gözüküyor 🤷🏻♀️
Denizss 32+5 2750 canm boyunu unuttm ama uzundu gelişimi bikaç hafta önde Melekler sağlıkla gelsin 💙🤲🏻
momsboys Denizss seninki biraz tosuncuk benim boyu uzun 46 cm ama kilosu 2250😅 bizimki normalde s ninki gosbik maşallah süphanallah
Hellolo momsboys canım maşallah tabi de sağlıklı değil hızlı kilo alması üzülüyorum ben inşallah bir sıkıntı yoktur çarşamba belli olacak 😔
Denizss momsboys vallahi öyle sanırım halbuki eşimde bende zayıfız ailelerimizde de kilolu yok 😃Gebelik şekeri de yok ama bakalım ne çıkacak bizde merak içersindeyiz😂Önemli olan hepsi gelsin inşallah 🥰🤲🏻
Zehraaa98 MKrasnic 32+0 da 2045 di 35 de randevum var benımde ınsallah sızınkı gibi guzle gelışmıştır 😁
MKrasnic momsboys kağıt almadık canım, zaten bize sadece fotoğrafları veriyor. Ölçüleri filan yazmıyor
mommy_bee Benimkiler ikiz ve 30 haftada 1553gr ve 1660gr sizin bebislere masallah. Bende heyecanla bekliyorum kilo almaları mutlu ediyor tabi erken dogarsa diye
Ekvatoral mommy_bee Benim tekil gebelik. 31. Haftada 1477 idi. Ölçümleri ortalamanın biraz altında dedi. Sadece kilo için değil. Ama 3000 e yaklaşır inşallah bu gidişle doğum kilosu dedi.