Sevgiylm34 Kasımda doğum yapacak anneler ne gibi gebelik sıkıntılarınız var benim sürekli kalçam da bir agrı oluyor
Ozgecomelek Sevgiylm34 bende bu aralar bel ağrım ve karinimin alt kısmına doğru ağrı var yorgunluktan mi yoksa bu terslik mi var tedirginim ayın 17 sini bekliyorum 🥺
derya46 Sevgiylm34 bnmde kuyruk sokumum agriyor biraz gecti ama uzun sure oturunca dahada agriyor sporda yapamıyorum yürüyüş sadece
[silindi] Sevgiylm34 Bende kasımın ilk haftası doğuracağım Allah kısmet ederse. Geçen hafta bebeğimin suyunda azalma oldu malesef yatıyorum 1 haftadır😔
Dilara0638 Sevgiylm34 bende 12+4 üm şuan prilamı bırakınca hala bulantım oluyor bide aşırı derecede halsizlik ve saç dökülmesi var 🤷♀️
Sevgiylm34 Ozgecomelek bende De ara ara oluyor karnımın altında bir agrı ama hemen geçiyor geliştiği için olabilir belki
Dilara0638 sena17 bizimde 12+1 de gittiğimde de %90 erkek dedi ama 8 mayısta yeniden gidicem bakalım😊
derya46 Sevgiylm34 yürüyüş iyi geliyor ama genede aciyordu bi de evdeyiz bi yere cikamiyoz hamilelikte oluyormus böyle agrilar
sena17 Sevgiylm34 12.haftadayız %80 kız dedi doktorum ama 3 hafta sonra netleşir yanılma payı yüksek dedi 🤗
Sevgiylm34 sena17 hayırlı olsun Allah gönlünüze göre versin Benimde içimden hep kız geçiyor ama bakalım 🤗😊
sena17 Sevgiylm34 Allah razı olsun 🥰inşallah hayırla sağlıkla gelirler 11 aylık bir oğlum var kız olmasını istiyorum ama nasip tabi 🥰
Sevgiylm34 sena17 bende cinsiyet öğrenmek için Gitmek istiyorum ama eşim bayramdan sonra gidelim diyor heyecandan da duramıyorum 🙈🥺