Fatosef Ays0 boy 1.62 53 ile hamile kaldım şimdi 30 haftadayim 65 olmuşum kimine göre zayıf kimine göre pogacayim 😁 eşim bile googledan fok balığı resmi açıp gosteriyo 😂 umrumda bile değil saldım çayıra mevlam kayıra 💃
Ays0 Fatosef benim eşim o kadar emin bir şekilde diyor ki sen kendine en fazla 1 kilo almissindir diye ama tartı bildiğin şişko şişko diye bağırıyor 😂😂
Smyra- Ays0 😅😅😅😅valla istersem poşet poşet gelir eve bazen ben kendimi tutuyorum ama keşke benim eşimde öyle yapsa
Ays0 minnosanniss doktorları değiştirelim mi benimki resmen içinden vay su aygırı dedi bana ama yüzü gayet kibardı 😂
Ays0 a_burcu_bur benim yanaklar da hep tombiş eşim şimdiden diyor kızımız sana benzemis diye 🤭 ay umarım son aylarımı çok kilo almadan geçiririm çünkü biz de kilo genetik 🙈 maşallah güzel kıza 🥰
a_burcu_bur Ays0 bizim kız da yazın sulu sulu soğuk buz gibi meyve yiyodum, ne bileyim ben diyo, bu kadar kilo yapıcanı 😝😂 e her şeyin fazlası zarar tabi, meyve de olsa şeker 😔😂 sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah 🙏
Aysun1983 Ays0 gebelikte vücûd yağ depolamaya çok müsait oluyor gebelik sonrası süt içinde faydalı dedi geçen doktor ama çoğu zarar tabi 😀
S1213 Sizler yine iyisiniz ben 63 le hamile kaldım şuan 74 olmuşum Daha 23 haftalık olduk bide ellerim ayaklarım şişti benim
-Kbra8- Ays0 beyaz ekmek varya. En tehlikelisi. Yedikçe yediriyor ekmeksiz doymuyorum. O hızlı aldığım zamanlar da hep ekmeği abarttığım zamanlar oldu bide tatlı yapıyordum sürekli. İkisi bir 😂
sosi5 Ays0 yani bence takmayın bu konuyu dogumdan sonra yiyemiyorsunuz içinizde bi bebek olmadığı için durduk yere yemenin sebebi de olmuyor vermesi çok kolay oluyor asla takmayın derim
Pambix Ays0 😀 aslında normal genele bakınca ama 17.haftadan sonra birden bu kadar almanız karşısında çok almışsın demiştir Dr bence 😊