istanbulluanne Nuranaliayaz1 Starda kime gidiyorsunuz bende stara filiz hanima gidiyorumda. Orda yok ki perinatolog
Nuranaliayaz1 istanbulluanne bende filiz hanıma gidiyorum o baya ayrıntılı baktı isteyene de ayrıntılı için doktor tavsiye edebilirim dedi ama ben ayrıntılı girmedim
istanbulluanne Nuranaliayaz1 Anladm canm tesekkr ederim. Benimde 3 hafta snra ayrıntılı gerek görmezse bende yaptrmam 😊
FatihNergisstnel Aybukealtintas bende öyle gittim canım biraz yorucu ama deydi banada tek çare edirneydi
Ozgeozge Bnde tekirdagda yok diye biliyorum sadece gittiğinz doktor ultrasonda ayrıntılı bakabliyo dye biliyorum volkan beye gtmişti arkadasım onada sanki kndi detaylı bakmıştı cok emin değilim yarın kontrolüm var sorarım burda varmı dye merak edenlere yazarım yine
Ozgeulnc Aybukealtintas Çorlu Özel Vatan Hastanesinde ultrasona girdim ve perinatologtan gayet memnun kaldım ,ayrıca Çerkezköy de Optimed ve İrmette Hastanesinde var memnun olan arkadaşlarım var
Aybukealtintas Ozgeulnc teşekkür ederim muhtemelen orayı tercih edicem en azından işini bilen birine yaptırılmalı diye düşünüyorum, 🙏👶
Aybukealtintas Ozgeulnc amin inşallah🙏 degerli olmaz olurmu hiç her anı her hareketi degerli her an 🙏👶❤️
Ezgianne Ikinciyibekliyorum memnun kalmış mıydınız peki Cenk hocadan bugün doktorum tavsiye etti Cenk hocayı randevu almayı düşünüyorum