MerveKaya38 Esra_42gunindi çok hoş kokusu yikadim utuledim paketledim bazen paketi acip bakıyorum kokusu daha gitmemis bebk kokusu var sanki.
Esra_42gunindi meraklianne1 bugüne kadar doğru düzgün hiç internetten alışveriş yapmadım sevmiyorum kargosuydu telefondan bakmasıydı 😂 gidecen göz göre göre alacan koklayacan falan 😂
meraklianne1 miniginannesi9 kendi markasını aldım baby me yani temiz diye okudum zaten tavsiye üzerine aldım leke çıkarıcısı ve yumuşatıcısını da aldım yumuşatıcı biraz mantıksız seçim oldu sonradan fark ettim ama o heycanla hepsini alasım geldi demek🤣😂😂😂
Ozlem23 Esra_42gunindi pek bı kokusu yok zaten yeni dogan bebeklerde kokulu ürün kullaayi doğru bulmuyorum çünkü annelerini kokularından taniyolar ya araya başka koku girsin istemem ☺️☺️
Esra_42gunindi meraklianne1 aynen öyle yasak bi bitsin hemen alacaklarımı alıp yıkamayı düşünüyorum Allah korusun erken doğum olsa dımdızlak ortafa kalırım 🙄
yamacin_annesi Esra_42gunindi bende Dalan almayı düşünüyorum 😊 kullananlar memnun kalmış içeriği de temiz
Esra_42gunindi yamacin_annesi benimde ablam dalan kullandı o da çok memnun kalmıştı duru da çıkınca ikilemde kaldım duruyu da çok öven var 😊
iremibrahim Esra_42gunindi cok hoş ben bide dalin bahar ninnisi yumastıcı kullandım ev bebek koktu resmen saf sabun zaten bebek deterjanı ben kampanyada aldıydım 4×500 gr 40 liraya aldıydım
Esra_42gunindi iremibrahim ben yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum en azından bi süre 😊 ama iyi uyguna almışsınız 😊
meraklianne1 Esra_42gunindi ben aldım bizimde dolabımız yok yıkayıp kendi dolabıma koycam alana kadar galiba
Esra_42gunindi meraklianne1 bende kendi dolabıma koymuştum. Haftasonu dolabımız geldi ama yıkamadan yerleştirmek istemiyorum sonra bi daha uğraşacam yerleştirmeyle yoksa 😊
Girlsmomm Esra_42gunindi ben Dalan roxy aldım yıkadım bebeğimin kuyafetlerini Bi sorun yaşamadım çevremdekiler bu markayı kullanıyor bitkisel bir ürün