Esra_42gunindi Selam anneler 😊 duru granülle dalan roxy arasında kaldım siz hangisini kullandınız hangisi daha iyi 🤔
Esra_42gunindi marysmom bende morlu olanını almayı düşünmüştüm ikilemdeyim bu gidişle doğumdan sonra yıkayacam kıyafetleri 😂
Ndacgds12 Ben dalinin deterjanını almayı düşüyorum tabi tecrübeli annelerden tavsiye bekliyorum hangisi daha iyi sizce
MerveKaya38 Ndacgds12 bende dalin toz deterjani aldim çok memnun kaldim ayrica çamaşır yumuşatıcısinida aldım miss gibi koktu .
Elifmstf Ndacgds12 kuzenim ve gelinimizin tavsiyesi üzerine araştırmadım yılların markası dedim sıvı olarak aldım çok memnun kaldım😇👍
Esra_42gunindi Gglhtrk bende dalanın morlu olanını almayı düşünmüştüm yanlış hatırlamıyorsam lavanta kokuluydu duruyu da çok öven oldu ikilemdeyim canım 😂
Ozlem23 Esra_42gunindi pek bı kokusu yok zaten yeni dogan bebeklerde kokulu ürün kullaayi doğru bulmuyorum çünkü annelerini kokularından taniyolar ya araya başka koku girsin istemem ☺️☺️
Esra_42gunindi meraklianne1 bugüne kadar doğru düzgün hiç internetten alışveriş yapmadım sevmiyorum kargosuydu telefondan bakmasıydı 😂 gidecen göz göre göre alacan koklayacan falan 😂
iremibrahim Esra_42gunindi cok hoş ben bide dalin bahar ninnisi yumastıcı kullandım ev bebek koktu resmen saf sabun zaten bebek deterjanı ben kampanyada aldıydım 4×500 gr 40 liraya aldıydım