Haticee0393 Eymeniminannesi Arçelik en güzeli bu zamana kadar 4 kahve makinası denedim ama Arçelik gibisi yok biraz pahalı ama değer
HarleyQ Eymeniminannesi o pahalıları falan plastik uygun sinbonun yanında beş para etmez inan. Hem bol köpüklü oluyor bozulmuyor etmiyor mis gibi
Gamze_23 Eymeniminannesi Karaca hatır hüp aldım toplam 1 ay kullanamadım bi kere taştı ondan sonra da temassızlık olusuyo kullanamıyorum 300 e almıştım
Ugurhilal Eymeniminannesi Arçelik aldı kayınvalidem bana kullandım gayet güzeldi ama cezveden yanayım ben 😊
Eymeniminannesi Sagolun kizlar karaca hatir mod ta karar verdim. Aslinda arzum okka minio begenmistim ama hic iyi yorum bulamadim hakkinda hepsi kotuydu. Karaca iyidir umarim.
Esmos26 Eymeniminannesi arzum okka kullanıyorum ve çok memnunum neden memnun olmamış acaba insanlar hem köpüklü yapıyor hemde pişiriyor Arçelik telve gibi çiğ tat gelmiyor ağzınıza çevremde kullanan herkes de okkadan çok memnun
Razz7020 Eymeniminannesi Arçelik kesinlikle☺️ Sırf kahve makinası için küçük ev aletlerimi Arçelik aldım (tost makinası hariç) hepsinden memnunum. Tost makinam Karaca ikinci kullanmamda bozuldu🙄
Sulebebek Eymeniminannesi hiç bir kahve makinesinde karar kılamazsan a101 e gelen borasilikat cam cezve var 10 tl kahveyi çok güzel köpürtüyor
[silindi] Eymeniminannesi tefal köpüklüm kullanıyorum çok memnunum. Anneler günü hediyesi anneme arzum okka aldım umarım iyidir :)
Tugcekkkkk Eymeniminannesi sakın sakın çift cezveli almayın tekli olanlardan alın benimki çift cezveli içine su alabilen bir makina. Kahve yapmadığım zaman o su günlerce kalıyor içinde. Fincanı ise büyük koysam az geliyor küçük koysam fazla geliyor. Annemde teklisi var isterse sütlü bile yapıyor
Gnssc Arzum okka minio aldım ben güzel yapıyor ama fincan sayısı çok az. Başka bikac marka daha kullanma fırsatım oldu amaa sinbonun elektrikli cezvesinden o kadar memnunum ki zamanında iş yerinde kullanmak için 25 tl ye almıştım hala onu kullanıyorum 😂