Banu_alper Merhaba arkadaşlar detayli ultrason cekilecegim ama bir hastane belirleyemedim Avcilar ve cevresinde yaptiran var mi kac para verdiniz medilife a sordum 700 dedi daha uygun bir yer varsa oraya gidelim
Deletedmom23234 Banu_alper O kadar haklısınız ki bende hiçbir yerde bulamadım. Bahçelievler de oturuyorum buradaki fiyatlar ateş pahası. Ümraniye’de kendi yeri bulunan bir perinatolog’a denk geldim 320₺. Karşıya gecicem mecbur. Randevumu aldım Perşembe günü nasipse gidicez 🙏🏻
Hilfigertommy Banu_alper merhaba liv hospital bahçeşehirde Perinatolog var.ben gittin çok memnun kaldım. 500 tl idi en son iki ay kadar önce.
Banu_alper Sonay-34 20. Haftadayim aslinda 16 dayken devletten randevu almistim bakirkoye gidicektim aracta yok esimde pandemiden dolayi gitme dedi daha once tip merkezinde uyguna yaptirmistim ona guvendim ama o da yapmiyormus kaldim oylece
esila1987 Sonay-34 devlette yaptırmak için hangi bölüme randevu alacağım normalde özelde kontrole gidiyorum
Banu_alper Deletedmom23234 ariyorum telefonda fiyat vermiyorlar tek tek hastaneleri gezecek halimiz yok bir aralik soyleyin bari diyorum uymazsa bu halimle hastalikta oraya mi geleyim o da yok buraya yazayim dedim vardir belki diye sizin iyiymis fiyat ama umraniye cok uzak
Deletedmom23234 Banu_alper Haklısınız uzak ama devlette de randevu yok. Benide buradaki arkadaşlar oraya yönlendirdi sağolsunlar. Bir sekilde oraya gidin bence daha uygunu yok maalesef 🤷🏻♀️
Banu_alper Hilfigertommy liv hospital floryada da vardi sanki karistirmiyorsam sube arasi fark olur mu acaba🧐