Melmur ayssee hobidik den yaptırdım kampanya vardı iki takımı 300 e aldım battaniye filan istersen onları da yapıyorlar benim çok olduğu için gerek görmedim oradan bakıp istediğin modeli seçebilirsin.😉🥰
HandeSM aynuray16 çok güzelmiş Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin sağlıkla ne kadara yaptırdınız acaba bir de beğendiniz mi kumaşını😊
Figenkrts Oozgn https://resimyukle.io/r/jZAh2t4EKi Bu bizim ilk takımımız henüz süslü puslu bir hastane çıkışı almadım sadece 1 tane takımımız var sadece 😂
Sisiko Elifmstf ayy benim oğluşumunda aynısı olucak hastane çıkışı yapılıyor şuan sizinki çok güzel olmuş allah kullandırmayı nasip etsin 🙏🙏🙏💙💙
Elifmstf Sisiko amin canım inşallah 🤲🤲 ben çok memnun kaldım inşallah sende kalırsın💙 hangi sayfada sipariş verdin belki aynı sayfadır😇
EsraGaziiiii Beyza çeyiz sayfasından yaptırdım bende hatta daha bu gün elime ulaştı çok memnun kaldım tavsiye ederim
Elifmstf Melek3 instegramda elisatasarm sayfasından yaptırdım canım kumaşını da çok beğendim. Yıkadım utuledim bozulmadı da 🥰
bebisini-bekliyor Oozgn cok tatlılar saglıkla giysin insallah 😊 Ben 10 lu yaptırmadım isimli sadece bu tulumu yaptırdım Bir de 5 li olarak şunu götürmeyi düşünüyorum 😍