Zelsonr Oozgn Yaa maşallah çok güzel sağlıkla giydirirsin inşallah 💜🤲 Kız kardeşimin adı yüsra çok güzel 👌💕
Asdfkgl Mommy16 inşallah canım 💕ekinbaby_wedding diye bir insta sayfasından . Çok da ilgili bi satıcıydı tavsiye ederim.
tosbiginannesii Ebru1984 uniqon diye siteye yaptırdım bu 4.siparişimizdi hepsinden çok memnun kaldım 3 arkadaşıma da hediye yaptirmistim kendikimede yaptırdım 10lu hastane çıkışı yastığı hediyeydi
Serieymn Irem_m bende oraya sipariş verdim inşallah güzel gelir diye tereddütlerim vardı haliyle. Bizimki de cuma elimizde olacak inşallah. Güzel günler de gitsin paşa
YelizAtilla Oozgn yaa çok güzel.Bende yaptırdım ama henüz gelmedi inşallah elime ulaşınca atarım ☺️ Ben jorabebe de yaptırdım 200 tl 10 lu set ☺️ Yapan bayan çok iyi ve parayı sana ürün yapacağı zaman alıyor ve 2 günde bitiriyor.
Melmur ayssee hobidik den yaptırdım kampanya vardı iki takımı 300 e aldım battaniye filan istersen onları da yapıyorlar benim çok olduğu için gerek görmedim oradan bakıp istediğin modeli seçebilirsin.😉🥰
asyahumam Asdfkgl çok beğendim tam fotoğrafı var mı ve nerden aldınız fiyatı nedir acaba ben de kızıma Asya koyacağım ismini inşallah 🤗
Asdfkgl asyahumam şu sıralar herkes asya koyuyor 😅 ekinbaby_wedding diye bi insta sayfasından 90 tl ye aldım. Satıcıda tatlı bi insan 👼🏻
Sncr Busraigircik Hayırlı olsun öncelikle, Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin 🌸Nerden aldınız kumaşı ve modeli çok hoşuma gitti