synpolyanna Bu sabah predictor early testini yaptım. Sizce gebelik var mı? 😭😭😭 https://we.tl/t-2g0NIvrxFu
midekoruyucu synpolyanna ayyy çookk silik gördümmm 😍 İnşallah gebesinizdir 😍 hayırlı olsun İnşallah 🤲🏼❤️
synpolyanna Mom850 sifirbeklenti midekoruyucu Bsrglpp Dyg61 Mervemercan Dilekcnkn kelebegimm07 Hamileyim-mutluyum [silindi] Yenihesap Zynp-246 LawyerEce aselinannesi0610 Simgekocan Gulsah60 ElifCrn Sogancik Ozgecomelek mavi_kus Masalimiz28 Reyhan- sifirbeklenti greybrde 198697 momof3 Ezgice0 Kızlar selam malesef bugün adet oldum inanmıyorum artık teste lekeye sizde inanıp benim gibi umutlanıp hüsrana uğramayın😭😭 her ayaynı şekilde umutlanıyorum salak gibi zamanı geldiğinde elbet olacak biliyorum ama vücudumun bana oyunlarından usandım eşime de idda ettim o kadar yine onuda heveslendirdim o da içine doğmış givi yok çizgi dedi bana of morelim çok bozuk😭😭
synpolyanna sifirbeklenti 😭😭 3 gündür lekelenmem oluyor kahverengi bugün kesildi adetime 3 gün var bu kadar silik olsada olma ihtimali oluyor mu
sifirbeklenti synpolyanna valla bende bir gün kala yapmıştım silikti ama lekelenme için birşey diyemem doktora git istersen canım
Sogancik synpolyanna lekelenme bende de oldu 2-3 gün sürdü. Adete 2-3 gün kala kesildi bı daha gelmedi. Daha sonra adetten sonra lekelenmelerim başladı. Ama o farklı sebeptendi. İlaç kullandım
synpolyanna Mom850 ya ben görüyorum sanıyorum bir tek eşim görmedi komşuma gösterdim oda var dedim inşallah gebelik vardır 😭😭
Dyg61 synpolyanna kan testi verip takip edin lekelenmenizde varmış inşaAllah yerleşmedir 48 saatte bir aynı yerde kan vermenizi öneririm
Mervemercan synpolyanna çok ince gördüm ama adetiniz geçmediği için bu kadar belirsizdir imkanınız varsa kandan bakın
Dilekcnkn synpolyanna Silik bir çizgi gözüküyor canım hayırlı olsun yinede bir kan ver derim ben henüz yeni belli
Derya synpolyanna Merhaba Annemiz resminiz yüklenmemiş https://imgyukle.com/ adresine giriyoruz. Yükleme yaptıktan sonra aşağıdaki görseldeki gibi sonu .jpg ile biten linki kopyalayarak fotoğraflarınızı yayınlayabilirsiniz