Gissem Biz de 16+2 deyiz 💞 pıt pıt ben de hissediyorum ama dediğiniz gibi emin olamiyorum ilk hamileligim 😍
Seda0651 Bende 16+4 oldum şükür bulantı kusma yemek yiyememe hepsi geçti . Biraz fazla ayakta durunca da bel ağrısı oluyor onun dışında çok iyiyiz. Bir kez hissettim sadece hareketini 👼
Nslhnasya Bebislerin cinsiyetleri netlestimi bizim Dr ikilide13+3 te kesin erkek dedi 16+6 da AA kızmış dedi cmrtsi başka Dr gidicem
Ozengungor 15+6 olduk geçen perşembe kesinleşti cinsiyetimiz erkek 👶🏼💙 Bulantı ilaç içmeyince devam ediyor halsizlik ve kusma yapınca tekrar başladım doktorum da devam et dedi içince gayet iyiyim ❤️
Ebru_ylmz SevincGancali ben de 14+3 günlük hamileyim 🤗 doktorun tahmini cinsiyet söyledi mi acaba benim doktorum 16 den önce söylemiyo ya uyuz 😂 emin olmak için
Zelsonr arzubldk 18+1 den selam🖐️ Bel,kalça ağrısı ve balgam dışında iyiyim hamdolsun tabi birde kabızlık var bunlarla uğraşıyorum ama ilk aylara göre çok çok iyiyim o yüzden hamdoslun Rabbime 🤲💕 Senin nasıl gidiyor
arzubldk Zelsonr benimde hamileliğin başında beri kabızlık var mide bulantım var belim çok ağrıyor bazen eşim elimden tutup kaldırıyor tutulmuş kitlenmiş gibi ağrıyor belim onun dışında iyiyim bebiş iyi oldukça daha iyi oluyorum şükür 🥰
TosbikAnnesi Zelsonr kabızlık için çok zorlanınca doktor osmolok duphalac gibi şuruplar önerebilir ikinmamak önemli olunca o sıkıştırıyorsa kullanabilirsiniz
[silindi] Zelsonr bende de bel ve kalça ağrısı oluyor özellikle yürüdğüm zaman oturduğum yerden kalkamıyorum😃
Mervegnes arzubldk 15+3 olduk cuma günü cinsiyetimizi netleştirdik erkek💙 sabahları ve akşamları geç saatlerde hala mide yanmalarım ve ara ara bulantım oluyor 🙁