HlyaSinanAk ebruaren insallah zaten takmiyorum millette niye bu kadar kiloyu dert ediyo onu anlamiyorum. Benim tek derdim bebegimin saglikli olup olmadigi ve yediklerimin ona yarayip yaramadigi🤗 sabah kahvaltiyi gec yapinca bile kendime kiziyorum☺
Babies16 Crktnmltm heralde oyle oluyor 😀 yok durust olun fln yazmis hiddetle.milletin burada yalan borcumu var Allah Allah 🤔😊
Irmak7544 Melek9 bende Doğum yaptım hiç kilo almadım diyim bari!daha neler,valla ben 63le hamile kaldım 13. Haftada 68 falan oldum millet nasıl 1-2 kiloyla 30lu haftalara geliyor anlamış değilim.içindeki çocuk o kadar ediyor zaten!
Ozlemyilmaz Hamile kalmadan önce 78 kiloydum hamileliğimi öğrendiğimde 80 kiloydum. Çok garip hormonlardan hemen kilolar gelmeye başladı😅 22. Haftamdayım şimdiye kadar 10 kilo aldım. İşin garibi ben mide ameliyatlıyım yeme miktarım artmasada nasıl kilo alabiliyorum anlamıyorum. Bu gidişle 💯 ü zorlarım🤩
Irmak7544 Ozlemyilmaz işte Böyle yazanlar canımı yesinler😬bende 63 el hamile kaldım 13. Haftada 68den fazlayımdır şuanda😋biz alıyoruz valla yapacak bişey yok açık olmak da önemli ne kadar tatlısınız😍millet bütün Doğumda 5 kilo alıyor ben 13. Haftada aldım 😂😂
ilaydanurhavvat Melek9 68.5 le hamile kaldım şu anda 75 kiloyum. 7 kilo aldım 33 haftalık hamileyim ☺️
FeriDEniz 51 ile hamile kaldım. 37 haftalık oldum ve 64 kiloyum. Son bir aydır istisnasız her hafta bir kilo alıyorum. 🙈 meyveye ve dondurmaya karşı kıyamıyorum ondan sanırım.
YunusOglum Tugba6336 normal bisey hamilesiniz Aslinda normal hamilelik kilo alinan hamilelikdir hayat dawiyoruz icimizde
ilaydanurhavvat MerveBier katılıyorum sana canım insanlar bna nasıl sdece yedi kilo aldın diyor. Bnde ben almadım ki bebeğin kilosu suyu göğüslerim bebeğin plasentası bu kilo diyorum. Ama bn cidden çok az yemeye başladım hamilelikten sonra. Kayınvalidem bile şaşırıyor bn senin şişmeni bekliyordum diyor bna
Seymamurduk MerveBier bu bünyeye göre değişen bir durum ben ilk hamileliğimde 10 kilo almıstım. Yapım gereği kiloya çok müsaitim. Ama Ablam dal gibiydi 4 çocuk doğurdu görsen göbeği bile yoktu gören herkes bebeği nerede saklıyorsun diyordu. Toplam 3 kilo bile almazdı dört Doğum ve hepsinde aynı oldu.. demek ki bünye çok farkediyormuş. Oda yapısı gereği dünyayı yer ama kilo alamaz 🤷♀️
MelisaMila Melek9 26 haftalık hamileyim 58 el hamile kaldım 5 kg aldım 63 kg oldum. Daha da alırım iştahım çok açık 11 rahat almış olurum Doğuma kadar 😄
Crktnmltm Babies16 Birbirimizi görsek ayy kıskanıyoruz falan diye düşünülür 😂😂 ama oysaki nr kıskanılacak bir durumumuz var herkes çok şükür bi sonuç için burda bebeklerimiz oluyor insanlara sorun cıkarıyorlAr 😏