Gzmgzm Rabia42 yok canım diyet derken kilolu hamile kalanlara doktor sağlıklı beslenme listesi filan veriyor ya öyle bişey mi acaba dedim 😊
Rabia42 Gzmgzm yok vermedi diyet listesi fln ztn boyum da uzun hiç belli olmuyordu kilom zayıf gorunuyodum
Nesibik MerveBier valla bende 39 haftama girdim 54 kilo ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum. Allahın izni ile sali günü bebeğimi kucağıma alicam 😘🙏🙏🙏
Irmak7544 Ozlemyilmaz işte Böyle yazanlar canımı yesinler😬bende 63 el hamile kaldım 13. Haftada 68den fazlayımdır şuanda😋biz alıyoruz valla yapacak bişey yok açık olmak da önemli ne kadar tatlısınız😍millet bütün Doğumda 5 kilo alıyor ben 13. Haftada aldım 😂😂
Kaderburr Esra___ kimisi aşırı kilo alıyor kimisi hiç mide bulantısı yemek yiyemedende kaynaklanabilir Ben daha alamadım malesef😔
Gmzekzly Ya nasıl oluyor anlamıyorum... 🙉🙉🙉 Nasıl kilo almıyorsunuz ????????? Bn 48 ile hamile kaldım şuan 69 um ve 34. Haftamdayım O kadar dikkat ediyorum yememe içmeme yinede nasıl oluyor anlamıyorum 😔😔😔😔😢😢😢
sarya21 Gmzekzly ben 44 kg ile hamile kaldım 48 kg oldum ve 32. Haftadayım kilo almıyorum ama bebegimin gelişimi normal cok sukur abur cubur yemiyorum gunde bir yada iki çeşit meyve yiyorum ara öğün olarak, birde yatarken bir muz bir bardak süt iciyorum
isiknur Gmzekzly ben de anlamıyorum 180 boyum var 77 kiloyla kaldım 82 kiloyum 19 haftalık hamileyim 😑😂
Zuhal2205 Hediyecelik profil resmim eşimle canım. GöZlük var gözümde ( bu arada bu yazdığını yeni görüyorum😞😞🤔)
MerveBier Sumbul o zaman böyle söylemek gerekiyor kilo kaybettim sonrada aldım demek gerek. Direk ben 2 kilo aldım demek ne kadar yanıltıcı cevap bu sefer diğer normal hamileler korkuyor yapmayın sözüm size değil bütün böyle diyenlere
MerveBier Crktnmltm canım benim bebek 2 buçuk kilo diyorsun 2 kilo aldım diyorsun. Ya gülmemek için kendimi zor tutuyorum :) bebeğin buçuk kilosu nerede o zaman? Plesantasının ağırlığı nerede? Suyun ağırlığı nerede?
Crktnmltm MerveBier sanırım senin tıptan birşey anladığın yok tatlım sen önce bi araştır istersen sonra bizimle bilgili konuşalım
MerveBier Babies16 ilk önce düzgün konuş? Rahatsız mısın ne demek? Senin bebeğin daha kilo almaya yeni başlamış sana mı dedim 37 haftada ve çevresinde olanlara diyorum. Ve kusup kilo verip tekrar alanlara da demiyorum.