Serpilataman MerveBier kesinlikle size katılıyorum. Sanki biz hayır olmaz illa siz kilo alacaksınız diyoruz. Hayır almıyorsan kilo alma bebekte mi almıyor? Plesantası suyu vs. Ne oluyor ? bazen insanlar karşındakini kandırdığını sanıyor yorumları okuyup gülüyorum 😄
ikinciannelikicin Melek9 ilkini 42yle hamile kaldim 62yle dogurmustum.7 sene oldu. Simdi yeni hamisim 52 kiloydum tedavi suresince 1 kilo almisim 53um. sonum hayrolsun nasipse dogum yaptigim kiloyuda yazarim 🤗
merdumgiriz9 49 kilo ile hamile kaldım, 50 kiloyum suan, 3 aylık hamileyim, daha almaya baslayamadım kilo ama yakındır 🙂
Vuuuu Hanife_ Ben ilk hamilelikte 20 kilo verdim sürekli yediğimi istifra 🤢 ediyorum şimdiki hamileliğimdede öyleyim durum aynı o yüzden yani,bende ikincide çok kilo alırım diye düşündüm ama aynı oldum yine 😏
ary9595 Melek9 36 haftalık 55 ile hamile kaldım 69 kiloyum. Ölümüne yiyorum bebeğim için. Çok takmayın ☺️
Baby_is_loading Hediyecelik bende 24+4 um.65 le hamile kaldim 67 yim.ve catlaklar olustu simdiden sizde ne durum. Varmi catlak
Esilaminel Baby_is_loading çatlaklar için çok erken ve kilonuz çok az yağ kullanmaya başaldiniz mi? Sanirim genetiksel sizden cok daha fazla kilo alanlar ancak 35 de basliyor catlamaya yada hic catlamiyor burdan cok okudum ordan biliyorum...
Erdemgoktug Melek9 valla alanlar yazmamış bence 58 kilo ile hamile kaldım 37 hafta olduk şu an 80 kilo olduk (ama etkiler mi bilmem su fazlalığımız var )
Haticeonur Defnem_26 sizde benim gibi çok bulantı ,kusma ve tiksinme yaşıyorsunuz sanırım ben almak şöyle dursun zayifliyorum 😞
Handeckm Haticeonur ay benimde öyle yediğim içtiğim hiçbir şeyden zevk alamama,sürekli kusmak berbat bişey☹️
Haticeonur ebruaren bulantı,kusma ve tiksinme hiçbir şey yiyemiyorum tat alma duyum yok oldu almak şöyle dursun veriyorum ben
Esilaminel AhmetarZencirkran bende 32 haftaligim 14 kilo almisim almayanlarda yapisal sanirim ki ben hayatim boyunca zayif oldum...
Minnakelifim Melek9 hamile kaldigimda 53 kiloydum şimdi 35+5 haftadayiz ve 73 kilo oldum. Şimdiden tam 20 kilo aldim çatlaklarda cabası 😕😕