Suzitosuzi ebruaren ben de aynı şeyi düşündüm yazmaya çekindim bir an 15 kilo aldım diye 🙈 olsun veririz moral bozmak yok 😁
Sermel ebruaren ben 48 ile hamile kaldım 30 haftalığım 64 kilo olmuşum. 16 kg almışım..... doktor diyet başlattı hatta:( yalnız değilsin yani
Tugceanneoluyor Melek9 hamile kalmadan once 77.500/78.000 cikiyordum suan 75 e kadar gordum 12 haftaligiz midemde sorun var ve bulantim oldugundan azicik kilo verdim ama korkmamam gerektigini soyledilee bzilarinda boyle oluyormus :) bebis saglikli olsun yeter
Gizemuhsinn Melek9 63 ile hamile kaldım şuan 14 haftalık hamileyim bulantılardan 61 kiloyum ilerleyen zamanlarda hızla alırım diye düşünüyorum
Hanife_ Vuuuu ben de 92 ile hamile kaldım 2 kilo verdim 5 aylık olcak hala 90 kiloyum drum zaten kilolusun 5. aya kadar hiç kilo alma dedi bn hamile kaldığımda fil gibi olurum diyodum😀inşallah çok kilo almayız
Aysenurcayy Peri_6161 🤣 çok iyi oluyor öyle artık 32 haftalığız 70 ile hamile kaldım 73 oldum ilk üç ay zayıflayınca 🤣😃
Elifnuruzelizan MerveBier bence onlar once kilo veriyorlar sonra baslangic kilolarina geri donup uzerine kac aldiklarini soyluyorlar
Vuuuu Hanife_ Ben ilk hamilelikte 20 kilo verdim sürekli yediğimi istifra 🤢 ediyorum şimdiki hamileliğimdede öyleyim durum aynı o yüzden yani,bende ikincide çok kilo alırım diye düşündüm ama aynı oldum yine 😏
Serpilataman Sophi bence bu durumu biz değilde sizler anlamıyorsunuz bebek 100 gram falan doğdu herhalde ben 30 kilo almalı demiyorum ama 2-3 kiloda çok abartı