balbocegimm Elf-Brcntrk özelde veriliyor sma hemen degil sanirim 4 5 cm acilma olunca epidural yapiliyor bildiğim kadariyla
Elf-Brcntrk balbocegimm Ya sanki suni sancida epidural verilmiyor diye duydum da çevreden neyse zaten haftaya doktorumla konusucam bu konuyu
Sose Semra34eylul Rabbimm böyle bi güzel doğum nasip etsin inşallah banada ve tüm normal yapmak isteyenlere.. Böyle güzel yazıları okuyunca korkum geçiyor.. Ama kimisi de çok kötü anlatıyor
balbocegimm Elf-Brcntrk veriliyor cnm özel de dogum yapacaksın sanırım dedigim gibi 4 5 cm e ulasinca acilma epidural yapılıyor
Yorgunanne13 TugbaZmn maşallah rabbim hayırlısıyla büyütmeyi de nasip etsin inşallah canım hayırlı evlat olsun inşallah kaç haftalıkken yaptın doğumu
Fatmagungor14 TugbaZmn bişeyler sormak istiyorum açıklık 9 cm olana kadar hiç ıkındırtmadılar mı mesela açıklık 5 cm iken ıkınsak açıklığı arttırmaz mı nasıl oluyor
balbocegimm Fatmagungor14 ben 2. Dogumumda öyle yaptım suni sancinin siddeti biraz artmaya baslayinca sanciyla beraber ikindim be 0 aciklikla baslayan doğumum 4 saatte bitti ilki 13 saat sürmüştü