Kbrasc Merhabalar bugün reglime 2gün var test yaptım silik çıktı kan verdim 13,69 çıktı sizce gebe miyim?
Booncukk Kbrasc kız berat ne allah seni güldüm gece gece 😄😄 hayırlı olsun ama 2gün sonra tekrar kan vermeye git yükseliyor mu bak bakalım
miraclemomm Kbrasc Amin, Allahın çocuk nasip ettiği herkes evladının kıymetini bilsin 🙏🏼 haberlerinizi bekliyorum 🙏🏼🙏🏼
Kbrasc bireylulmeselesii suan 2gün önce 14 ken bugün 40.20 çıktı normal mi daha tehlike devam ama dimi
Meryemce92 Booncukk boncukk kız her yerde karşıma çıkıyosun bugün şeye çok güldüm kromozoma 😂nasıl üretyosun anlatsana biraz
Booncukk Meryemce92 kızz sormaa üstün ırk çıkarcaktım olmadı ya 🤣🤣 herşeyin coğunu severiz gönlüm zengin vermişim de vermişim
Yagmurgel2020 Canım hamilesin ama sen yinede bida test ver benim 30 çıktı sonra 12 ye düştü kimyasal gebelik dediler ikincide 900 çıkmasına rağmen kese görene kadar inanmadım . İnşallah hamilesindir Allah hayırlı evlat versin
bireylulmeselesii Yagmurgel2020 bende dün beta 6 çıktı. Şimdi öğleden beri kanama yaşıyorum rengi de kirmizi bordo gibiye döndü betaya baktirdim ama henüz sonuç çıkmadı. Ben de kimyasal dan şüphelendim ama sizin de böyle mi olmuştu acaba..
synpolyanna Kbrasc hayırlı uğurlu olsun benimde silik çıktı adete daha 3 gün var adet günü kan vereceğim bakalım. Hangimarka testle yapmıştın canım?