Nisrem bende de çikolata kisti var 4 yıllık evliyim 4 yıl içinde 2 kez gebe kaldım fakat 2si de düştü. Daha sonra tüp bebek denedim tutmadı.. şimdi tekrar tüp bebek aşamasındayım uzun protokol uygulanıyor. Çikolata kistiyle kendiliğinden milyonlarca kadın var gebe kalıp doğuran. Ben onlar gibi şanslı olamadım maalesef. Umarım sen onlar gibi şanslı olursun sorunsuz sıkıntısız kavuşursun bebeğine 🤲 benimde inşaAllah bu denememde kavuşurum yavruma 🤲 hormon tahlillerin önemli amh değerin iyiyse hiç korkmana gerek yok 2 veya 2,5 gibiyse değerlerin hiç korkma denemeye devam et. Ama amh 1 ve 1in altındaysa tüp bebeği düşünmeni tavsiye ederim. Benim 0.89du bütün doktorlar çikolata kistiyle hamile kalırsın geç olur ama kalırsın dediler ama amh düşük olduğu için tüp bebeğe başlamanın daha doğru olacağını söylediler ki gerçekten de tüp bebek mantıklı olanıymış. İnsanlardan 15 20 yumurta toplanırken benden zorla 5 6 yumurta toplayabiliyor doktorum . Az yumurtam olduğu için havuz uyguluyoruz. Umarım bunların hiç birini öğrenmek zorunda kalmadan, bu sürece hiç girmek zorunda kalmadan gebelik haberini alırsın canım 🤲 ben kötü senaryolardan biriyim sadece. Ama milyonlarca iyi senaryo var sende o iyi senoryalarda olursun inşaAllah 🤲