Snrgamze Bsra1111111 her gittiğim de funda hanım ile Gülçin hanımın hastası çok oluyor funda hanıma daha önce gitmedim yorum yapamıcam 🙈
Bsra1111111 ilkgozagrimhavinim ikili tarama testi doktor kendisimi bakiyor perinetoloji yada üronojimi nasil ben yarın gidicem kendi doktorum 550 istedi farkli yere randevu aldım bakalım neyle karsilascam bilmiyorum detaylı anlatirmisin
ilkgozagrimhavinim Bsra1111111 bir fikrim yok. Ama kendisi bakmıyormuş. 250₺ dendi banada. Henüz yaptırmadığım için bilgi veremiyorum maalesef 🙈
lentil Bsra1111111 aaa çok şaşırdım. Benm doktorum kendisi baktı normal muayeneye gittiğimde. Sadece ekstra kan aldılar 40 tl ona verdim
Snrgamze Merve3460 nstye falan bağladılar geçen hafta sancı çıkmadı çatı muayenesi yaptı çatı çok dar dedi bu şekilde normal doğum da rahim yırtılması olur dedi salı günü randevum var sezeryan için gün verecek siizn nasıl gidiyor?
Merve3460 Snrgamze benm rahim ağzı uzunluğu kısa olduğundan erken doğum riski var dedi çarşamba da benm randevum var bkalm ne diyecek çarşamba 33+5 oluyrm nst ye alır mı acaba 34 de alcam demsti
Namur Yaprakdokumusever bende saadet hanima gidiyorumm 33+2 cok ama cok memnunum pendik medipolde kendisi
Bsra1111111 ilkgozagrimhavinim nerde oturuyorsun yarin yazarım sana unutmazsam 2 de randevum var benim de dua et olurmu güzel şeyler söylesin
Snrgamze Merve3460 ya inşallah vaktinde alırsınız kucağınıza erken doğum olmaz alır bence ben 36 da gitmeye başladım Gülçin hanıma daha öncesinde devlet hastanesine gidiyordum
ummuhan-27 Mrs_Nergiz göztepe şehir hastanesini düsünursen gamze erdem i öneririm. Bende kadikoyde oturuyorum ama maltepe de bezmialem vakif univ. Hastanesinde ebru karacaya gidiyorum.
Snrgamze Bsra1111111 normal doğum 1500 TL zorunlu sezeryan 2250 isteğe bağlı sezeryan 2900 ( 150 TL size 150 TL refakatçinize toplam 300 TL covid testi ücreti ödüyorsunuz bu fiyatlara ekstra)
ilkgozagrimhavinim Bsra1111111 yakacıkta oturuyorum canım. Yaz yarın mutlaka bende çok merak ediyorumm
Bsra1111111 Snrgamze benim doğum yapacağım yerde çocuk doktoru yokmuş mesela gece doğumda ekstra para alıyorlar bin tl oyuzden bilmiyorum ya açıkçası 4 bine falan denk geliyor öyle olursa ya bende fatos özlem yıldırma gidiyorum ordan ayrılmış doktor çok iyi
Snrgamze Merve3460 bende randevu bulamıyorum Gülçin hanıma salı gününe buldum zar zor sezeryan günü alamadan doğurcam bu gidişle 😂🤡 erkek sizinki?
_Biricik_ mericalp nilüfer imamoğlu durmuş. Çok memnunum. Dinliyor sorularıma cvb veriyor telefonda aradığımda ulaşabiliyorum test yaptırdığımda sonuçlarım çıkınca arıyor bilgi veriyor memnunum ben 🌸