Mrs_Nergiz Merhabalar; Kızlar bu konuda önerilerinizi bekliyorum. 5 haftalık gebeyim, bu süreçte beni takip edecek bir doktor ve doğum yapacağım bir hastane arıyorum.
Yagmurbozkurt Mrs_Nergiz canım hayırlı olsun. Ben Pendik medical parka gidiyorum. Doktorum Neslihan Alan. Ve çok memnunum. Eğer gidebilme durumun varsa mutlaka git. Kaç kişiyi yönlendirdiysem herkes memnun kaldı.
Merve3460 Mrs_Nergiz ümraniye çakmak erdem hastanesine gidiyorum gülçin hanım doktorum memnunum tavsiye ederm
Derya-kctp33 Mrs_Nergiz VERA HASTANESİ cevizli de doktorum Ayşe Uğur İşleyen. Şuan için memnunum. Güler yüzlü ve ilgili biri. Ama ben inşallah ebe Koçu düşünüyorum. Çünkü doğum İçin genelde doktorlar sürekli başında olmuyor ve ben ebelere çokta güvenemiyorum. Haftaya bu konuyu doktorumla konuşucam.
ilkgozagrimhavinim Canım öncelikle hayırlı olsun. Ben kartalda özel birlik hastanesine gidiyorum. Doktorum sevda hanım. Memnunum ben.
Mrs_Nergiz ilkgozagrimhavinim seninde bebişin hayırlı olsun canım 😍 peki muayene ücreti ve doğum ücreti hakkında bilgi verebilir misin?
Cansutkn-12 ilkgozagrimhavinim ya ben de gidiyordum konulurken insanın yüzünü bile bakmıyor eşimi içeri almıyor bebeğimizin kalp atışını dinlerken bile almadı içeri bende 2 kere gittim bıraktım valla taa ümraniyeye gidiyorum kartaldan.
ilkgozagrimhavinim Canım öncelikle hayırlı olsun. Ben kartalda özel birlik hastanesine gidiyorum. Doktorum sevda hanım. Memnunum ben.
ilkgozagrimhavinim Mrs_Nergiz sağol canım benim🙏🏻😇 sigortalıya 120 tl ödüyoruz biz muayene ücreti. Doğum içinde 2000-3000 arası denmişti normal ve sezeryan olarak değişiyormuş. Hem uygun bence hastane olarak. Doktorumda ilgili. Ben tüm testlerimi orda yaptırıyorum. Tiroid için dahiliye doktorumda orda. İlk reglim geciktiğinde kan vermeye oraya gitmiştim ordada kaldım😅
analaka Mrs_Nergiz geçen hafta pendik medipole sordum.Nırmal doğum 2750 zorunlu sezeryan 3500 normal sezeryan 5000 dediler hastanede.muayene ücretide esranur tolaya gidiyoeum 132 lira tuzla kartla
_Biricik_ Hayırlı olsun insallah sağlıcakla kucağına alırsın ve alırız hepimiz. Ben istanbul pendik medical park hastanesine gidiyorum.
Gzde218 Yagmurbozkurt merhaba ben de Medical düşünüyorum muayene ücreti ve doğum ücreti hakkında henüz bilgi alamadım tutarlar nedir acaba doğum paketi mevcut mu ve her şeyi orada yaptırabilir miyiz 😁
ilkgozagrimhavinim a_burcu_bur yok henüz 12 haftalığız çarşamba ikili tarama testimiz var kısmetse. Ama hastaneyi ararsanız hemen ulaşıp bilgi alabilirsiniz telefonda ücret bilgisi veriyolar
Bsra1111111 ilkgozagrimhavinim ikili tarama testi doktor kendisimi bakiyor perinetoloji yada üronojimi nasil ben yarın gidicem kendi doktorum 550 istedi farkli yere randevu aldım bakalım neyle karsilascam bilmiyorum detaylı anlatirmisin
ummuhan-27 Mrs_Nergiz göztepe şehir hastanesini düsünursen gamze erdem i öneririm. Bende kadikoyde oturuyorum ama maltepe de bezmialem vakif univ. Hastanesinde ebru karacaya gidiyorum.
Sedayavuz Mrs_Nergiz Mrs_Nergiz göztepe eğitim araştırmaya gidiyorum.14 haftalık bizim ve Nerdeyse bütün doktorları çok ilgili diyebilirin. Daha önce medicana ve medipoldeydim ama burasının yaklaşımları ve yönlendirmeleri daha iyi geldi. 🙂
Duygu_85 Mrs_Nergiz memorial ataşehir, zeki salar. Görüp görebileceğiniz en ilgili, en kibar kadın doğum doktorudur sanırım. Ben uzak kaldığım için gidemiyorum artık kendisine :(