Leylarana Seroy çok sevdiğim için üzerine zeytinyağı damlatıp dilimleyip yiyorum. Tadını sevmiyorsanız zorlamayın kendinizi zaten mevsimi bitti bitecek, son hasatlar toplanıyor.
NilDenizpksr Seroy Bende salata içinde kullanıyorum Göbek marul (iceberg), havuç, avakado bazen içine ton balıkta koyup limon sıkıp öyle yiyorum güzel bı ara öğün oluyor 🤗
Lithops Seroy ezip taze soğan sarımsak limon kırmızı biber zyağı ile meze olarak çıkarıyorum. Veya kahvaltıda yumurtanın yanına küp küp doğrayıp sadece limon zeytinyağı ☺️
gulin-35 Seroy ewet hıc hos degıl benım tamak tadıma hıc uymuyor ama yararlı dıye haftada bı tane zorla peynırın hatrına yıyorum
Bsraa35 Seroy ben ceviz ve biraz limon sıkıp tüketiyorum isterseniz birazcık da tuz ekleyebilirsiniz bal ile tadı tuhaf oluyor bence denedim yiyemedim
Zezoli Seroy ben zeytinyağı,pul biber, karabiber,sarımsak ve limonla ezip öyle tüketiyorum. Çok güzel oluyor bence. İştah açıyo ama🤭
Birceo Seroy ekmek üstüne iyice olgunlaşmış ince avakado dilimi ya da ezilmiş püre gibi avakado Üstüne kaymak ve bal muhteşem oluyor 💕💗