yucelayse Seroy bir avakadoyu bir muz bir tatlı kaşığı balla iyice ez püre gibi yap İnan ki böyle bi lezzet yok çok severim 🥰
Eylulunannesi-2 Seroy farklımı bilmem cnm ama ben genelde limonlayıp tuzlayıp yıyorm sevyorm öyle. Beyaz peynirlese yiyebilirsin
Seroy Eylulunannesi-2 ben böyle denemedim ama çoğu arkadaş böyle tarif verdi en yakın zamanda denicem bende
[silindi] Seroy benim eşim bugün manava gitti almak için mevsimi değil bulamazsın demiş onun yerine karpuz erik verip göndermiş 🤦🏽♀️
Seroy [silindi] hadi yaa 😂😂 e var manavlarda ama olsun yaz meyveleride nasıl özlendi ama afiyet olsun canmm 😂
mavi_kelebek467 [silindi] A101′de epey vardı. Yarın tekrardan aldırayım öyleyse bitmeden. Ama aklınızda bulunsun A101′e de bakın derim. Yoğurt, kefir vs olduğu dolapta oluyor. 🤗🌼
[silindi] Seroy gel beraber olsun kuzum 😇 Var olmaz olur mu pazarda görmüştüm keşke alsaydım dedim 🤦🏽♀️
Meyracukurmaraz Ben hergün 1 tane bazı günler 2 tane yiyorum hamilelikte bağımlısı oldum. Ezmiyırum kate kare doğruyorum öyle daha çok seviyorum zeytinyağı ve tuz katıp yiyorum