Gizem12345 Arkadaşlar 22. Haftamdayım ve halen benim gibi decavit kullanan varmı herkes ilk 3 ay diyor şüphelenmemek elde değil????!!
Cigdemmom Gizem12345 ben 30. Haftamdayım ve hala kullanıyorum 20 de başladım :) folik asit ilk 3 ay kullanılan ilaç karıştırıyorsunuz
esra556141 Gizem12345 tam tersi ben 12.haftadan sonra başladım folik asiti birakinca 26 haftalığız hâla kullaniyorum ustundede gebelik suresince kullanilir yaziyo bide vitamin zaten dert edilcek bi durum yok bence
Gizem12345 Cigdemmom yok bende ilk 3 ay folik asit kullandım sonra decavit geçtim halen kullanıyorum ilacı içtiğimi gören herkes aaa bunu halen kullanıyormusun dedikleri zaman sinirlerim bozuluyor
Fatmaliakburak26 Gizem12345 sınır olma canım bosuna cunku bna hemsırem dedıkı dogumdan sonrada bellı bı sure kullanacaksın o yuzden duyma kım ne dedıyse
Eminee12 Gizem12345 ya sanki beni de uyutuyor. Bende gece uyumadan önce kullanıyorum. Sersemletiyor beni de
Fatmaliakburak26 esra556141 gercı bnm doktorum bı dolık asıt verdı 13 hafta olunca bıdaha vermedı ve 29 haftalık oldum daha yenı verdı o yuzden zaten doktorun tamm dıyene kadr kullanabılırsın dıyolar zaten zararı olsa hıcbır doktor vermez
Ikincibebekannesi Gizem12345 benim doktorum magnorm ve gynoferon verdi sadece bana ilk üç ay folik asit kullandım
Hilalmira Gizem12345 ben bırakalı çok oldu doktorumda bulunduğum ilin en iyisi ☺️ Demir ilacı ve d3 kullanmaya başladığım günden beridir bıraktırdı kullanmıyorum yani
Gulsum51 Gizem12345 Bende 32 haftalık hamileyim folik asit bittikten sonra kullanmaya başladım hala kullanıyorum