aysegulbey01 Kızlar iyi akşamlar 33+3 haftalık olduk doğum haziranda Allah’ın izniyle hastane çantamı hazırladım fakat hemşireye ne vermem gerekiyor onu ayrı çıtçıtlı poşete koycam 10lu hastane çıkışının hepsini mi vermeliyim yoksa zıbın tulum eldiven şapka çorap battaniye yeterli olur mu 🙏🏼🌸
Dilekcnkn aysegulbey01 evet yeterli olur canım hepsini vermene gerek yok ☺️ Yalnız tulum varsa çoraba gerek yoktur herhalde
MDT aysegulbey01 ben ilk başta kendi oluşturduğum seti vermeyi düşünüyorum.Eğer süslü bir şey aldıysanız doğumhanede kirlenebiliyormuş. Doğumdan bir kaç saat sonra kendime gelince güzel cicilerini giydirmeyi düşünüyorum 😊Bir de burda bir anne yazmıştı. Temmuzda doğum yapmış olmasına rağmen kalın battaniye istemişler aklınızda bulunsun. Bez koymayı da unutmayın annelerin en çok unuttuğu şeymiş 😀
TheBaby aysegulbey01 Ben tulum, alttan çıtçıtlı kısakol body, bere, eldiven, bez ve battaniye vericem canım. Bu kadar yeterli
aysegulbey01 Dilekcnkn ayakları üşür diye düşündüm bir tane çorap koydum canım içten giydirirler mi diye ☺️ ilk doğumum acemiyim biraz ☺️
bukusum Dilekcnkn hayir corap mutlaka giydirilmeli bebekler yenii dogduklarinda usurler. 28 gune kadar sen ne giyiyorsan 1 kat fazlasini bebegine giydirmelisin. Sapka ve corap sart.
aysegulbey01 Asyaayaz1 devlet hastanesinde yapıcam doğumumu hepsini koysam hemşireler hangisi gerekliyse onu giydirsin diye düşündüm ama bi yandanda kaybolur mu acaba diye düşünüyorum devlet hastanesinde pek önemsemiyorlar çünkü 🙄
Dilekcnkn aysegulbey01 Yani pek sanmıyorum genelde zıbın tulum eldiven ve şapka yeterli olur zaten battaniyede olacak çok sıcak olmasın havalar güzel zaten ☺️
Tugba_13 aysegulbey01 ablam iki çocuğunuda normalde doğurdu, bizden sadece bez istemişlerdi. Ablam ameliyat kıyafetiyle, bebeklerde hastanede olan battaniyeye sarılmış, yine ordan bi şapka giydirilmiş olarak odaya gelmişlerdi. Biz odada giydirmiştik. Şu an durum nedir tam emin değilim ama kaybolma olasılığı olabilir dediğiniz gibi. Ben ilk bez ve 5 li çıkış vericem, nasıl temizleyeceklerini bilmediğim için, odaya gelip ikimizde bi kendimize gelince 10 lu hastane çıkışındakileri giydirmeyi düşünüyorum rabbim izin verirse. Sizde öyle yapabilirsiniz belki ☺️
aysegulbey01 MDT isimli hastane çıkışı yaptırdım 10 lu onu vermeyi düşünüyorum 5li şekilde ama evet tam temizlenmediğini bende duydum yedek olarak bitane daha almıştım hastane çıkışı ama onun battaniyesi yok ekstra kalın olarak nohut battaniye koydum çantaya bezde 10 tane koydum yeter diye düşünüyorum ☺️
Baby-yase 1 tane tulum ya da ne giydirecekseniz alt üst takım, 1 tane bebek bezi, battaniye, şapka, eldiven, çorap koyun. Bunları da şeffaf kilitli poşete koyun. Eldiven corap cok küçük olduğu için yere düşmesin, kirlenmesin.
aysegulbey01 Tugba_13 kafam çok karıştı şuan ☺️ hangisini koysam diye bende yedek olarak 5 li hastane çıkışı aldım bir takım onu veririm ozaman büyük ihtimal çünkü iyi temizlenmediğini bende duymuştum 😇
aysegulbey01 TheBaby bende aynı şekilde hazırladım gerekirse isterler zaten diye düşünüyorum çantaya yedek olarak tulum ve takım koydum zaten 😇
MDT aysegulbey01 ben olsam başta isimliyi vermem kan vs olma ihtimaline karşı daha basit bir şey veririm.illa ki takımın battaniyesi olması gerekmez bence. Ben de nohut battaniye verecem isterlerse. Bir de ayrıca penye battaniye aldım onu verecem. Takımın hiçbir parçasını başta vermeyi düşünmüyorum. Bir kaç saat sonra isimliyi giydirip foto falan çekerim temiz temiz ☺️Yani ben öyle yapacam en azından 😃
Alya_7 MDT bende isimli 10 lu yaptırdım ama onun içindeki 5liyi veriyim diyorum ilk etapta tulumlu olanını da çekim için giydiririm diyorum.Çekim için tulum eldiven bere şapka olacak.