Merhaba 1 ay oldu sezeryan olalı. Kullanıpta memnun kaldığınız korse varmı…
Sezeryan sonrası korse
Nadiye123 doktorlar zaten önermiyor hemen korse takmayı iyi bi hıca ile pilates yaparsanız sarkmanız da daha toparlanacaktır 👍🏼 Korse de kullanırsınız eğer istiyorsanız ben düşünmüyorum mesela korse kullanmayı 15 gün oldu sezaryrn olalı hamilelik öncesi kiloma 5 kilo kaldı vereyim pilatese başlayacağım 😊
Nadiye123 marka bilmiyoum nor al bir çamaşırcıdan aldım basenlerden topşanan bir korse… 2. haftamda kullanmaya bailamıştım. Göbeğim gitmişti ama sıkı toplanması için.
Kızlar tam bir hafta oldu sezeryan olalı korse takmalımıyım?
- Düzenlendi
Serpil-3 Korse ameliyat için özel yapılmış zaten. Medikalden alınıyor. Sıradan korse değil. Mesela karın germe ameliyatı. Meme küçültme ameliyatı. Çıkınca hemen korse takılır. Bu ameliyatta öyle. Yanlış korse alınırsa zaten sorun çıkarır. Benim iki doktorumda profösördü. İkiside aynı şeyi tavsiye etti. Bırakın ağrıyı kolay hareketi sağlıyor. Resmen kurtarıcı. Herkesin sarkmaz tabi. Peki ama ya sarkarsa🙈
TheBaby genelleme yapmıyorum doktorum 40 çıkmadan önermedi zaten 20 günde de 9-10 kg verdim hiçbir iş yapmadan gebelik öncesi kiloma döndüm sayılır göbeğim de korse takmadım öyle kalmadı yani gebelik öncesi göbeğim var şuan😅 40 çıkınca pilates işini sorcam özel bi hoca ile pilatese başlarsam önceki göbeğim bile kalmaz korse ile olabilcek bir iş değil malesef sarkma spor ile geçer sadece👍🏼
Nadiye123 bende 76 ile gebe kaldım 90 ile doğurdum şimdi 80 kiloyum 22 günde 80 oldum azcık göbeğim var ve bu korse ile gidebilcek bişey değil sarkma ve yağlar spor ile gider yerleşmeden güzel bi spor ve emziriyosan diyetisyenle emziren anne diyeti yaparsın taş gibi olursun güzel arkadaşım👍🏼 Benim çevremde öyle korse takan olmadı ben de şu sıcakta korse ile duramam yani en iyisi tamamen iyileşince spor diyet😅🥲