Kubra19871986 İkisindende aldım gümüş kapak kullanıyorum kalkanı doğumdan sonra insallah,yorum yapamayacağım şimdi
HavvaK alimerve benim aşırı yaram olmuştu. Kanıyor bebeğim kan emip kusuyordu. Kesinlikle gümüş kapak tavsiye ederim
Ozge98 alimerve ben en başta kesinlikle gümüş kapak alırım diye düşünüyordum ama birkaç kişiden aldığını sonra hiç kullanmadığını duydum fiyatı da ucuz olmadığı için vazgeçtim ihtiyacım olursa alırım diye göğüs ucum çok küçük bebeğin tutması sıkıntı olacağından dolayı emzirirken de kullanabileceğim meme başı görevi de gören kalkanlardan mamajoo marka kelebek şeklinde olanı aldım inşaAllah memnun kalırım 🤗
EceveDenizinAnnesi alimerve 6 gün önce doğum yaptım. Kesinlikle ama kesinlikle gümüş kapak. İlk doğumumdan sonra aventin göğüs kalkanını kullanmıştım. Havasızlıktan yara yapmıştı.
alimerve Defnedeniz19 silver diye bı markanin çok duydum ben onu aldım birde 999 ayar olması gerekiyo kesinlikle şuan Hepsiburada da indirim var bak canım
alimerve _Elifffffff_ balım herkes gümüş kapak diyo Hepsiburada da indirim var şuan bugün sipariş ettim bak istersen
Eylulunannesi-2 alimerve kullanmadm ama ürün kullanslı gı bakımından ben kalkan aldm sütte topluyor dye
alimerve Mandalina91 https://www.hepsiburada.com/silver-linda-koruyucu-gumus-gogus-ucu-kapaklari-p-HBV00000UYMZX?magaza=Belindastore
Mandalina91 Hefe göğüs kalkanı ile göğüs kapağı arasındaki fark nedir? Birde bal mumu var sanıyorum birbirlerinden farkı ne oluyor
alimerve Mandalina91 yani şöyle ki ben de ilk gümüş kapağı duymuştum hamileliğin 35 haftasından sonra günde belirli saatlerde arttırarak kullanmaya başlanıyor doğumdan sonra yara olmuyormuş daha sonra Philips in göğüs kalkanı duydum o da ikili plastik bir şey ilkini göğsünüze takıyorsunuz meme ucu açıkta kalıyor onun üstüne kapak gibi bir şey var onu takıyorsunuz arada kalan mesafeye Akan süt doluyor ama çoğu kişi gümüş kapağı önerdi ben de onu aldim
Hefe Gogüs kalkanının ucu acık kapagını da kullanırsanız süt biriktirmek için kullanılıyormuş philips avent in sayfasına girip okuyabilirsiniz cok işe yaradıgını soylüyor kullananlar bal mumu hakkında hiç bi bilgim yok buraya yazılanlardan duydum bende
Ylkn alimerve Kesinlikle gümüş kapak. İlk doğumunun ardından sıtma tuttu göğüslerim yara içindeydi eşim araştırıp gümüş kapak almıştı 3 güne toparlandı çok şükür. Şimdi 2.gebeliğim en başından gümüş kapakları kullanmayı düşünüyorum. Ama iyi araştırarak alın derim.