Ebru_d alimerve ben de merak ediyorum cevapları bekleyelim bakalım. Ben daha çok yolun başındayım ama hiç eksiğim yok böyle ufak şeyler dışında
alimerve Sonay-34 ben gümüş kapak aldım ama ikisinin arasında kalmıştım bakalım yorum yapan olursa kaynana postu olaydı dolmuştu millet 😂😂
Hefe Bana arkadaslarım goğüs kalkanı onerdiler mucize gibi bi ürün oldugunu soylüyolar onlarda yeni dogum yaptı bende goğüs kalkanı aldım ilk dogumumda cok cekmiştim goğüs yaralarından
alimerve Hefe evet ya ona da çok iyi diyolar ama kararsız kaldım ya en son gümüş kapak aldım bu kalkanlara hamilelik sürecinde takiliyo mu gümüş kapakları 35den sonra takın diyolar
Mandalina91 Hefe göğüs kalkanı ile göğüs kapağı arasındaki fark nedir? Birde bal mumu var sanıyorum birbirlerinden farkı ne oluyor
Armindia alimerve iki anne olan arkadaşım ikiside gümüş kapak alinca kalkana gerek olmuyor gümüş kapakta iyi nemlendiriyor dedi kalkan yerine gümüş kapak aldım ben
MDT Ben doğumdan sonra memelerim yara olursa çok ihtiyaç duyarsam gümüş kapak almayı düşünüyorum. Bazı kişilerin ihtiyacı olmuyormuş. Boşuna o kadar para vermek istemiyorum
alimerve MDT ama canım bende çok araştırdım neden daha önce almadım diye üzülen çok kişi var çünkü bunu 35den sonra düzenli olarak takıyorsun yara olduktan sonra o acıyı çektikten sonra da almak uzer insanı
baby_mama Gümüş kapak populer olduğu için çok konuşuluyor ama pahalı geldi bana eğer gerek olursa gümüş kapak alacağım, şimdilik avent kalkan aldım. Zaten kalkan da işe yarıyormuş çevreden duyduğuma göre.
Niisanannesii alimerve gümüş kapak kesinlikle ne denediysem geçmedi gümüş kapak aldım en sonunda neden önce almamışım dedim.
alimerve Defnedeniz19 silver diye bı markanin çok duydum ben onu aldım birde 999 ayar olması gerekiyo kesinlikle şuan Hepsiburada da indirim var bak canım
_Elifffffff_ alimerve bende burda bekleyeyim kızımda emzirirken resmen kızımın ağzından kan geliyodu öyle yara oluyordu benim şimdide aynısını yaşayacağım diye korkuyorum bende gümüş kapak mi yoksa kalkan mi alsam diye düşünüyorum inşallah yorum yapanlardan bir karara varirim
alimerve _Elifffffff_ balım herkes gümüş kapak diyo Hepsiburada da indirim var şuan bugün sipariş ettim bak istersen