Zeynep_elam hellobaby0 zaten zayıf hamie kalmışsınız niye bu kadar takıyor sunuz hem dikkat ediuormussunuz doğumdan sonra verirsiniz
hellobaby0 Zeynep_elam takılmam şu ki bu kadar dikkat ettiğim halde çok hızla almam hamilelikten önce böyle dikkat etmiyordum almıyordum
Gercegim Bugün tam 23+1 normalde eylüle denk geliyo dogumum ama ikiz oldugu icin erken dogum olma riski var dedi doktorum o yüzden agustos bası yada ortalarında gelebilir mis 😊
Happyturuncu Elif5361 erkek 🥰 aynen tipi benzeyebilir ama huyu bize benzesin inşallah 🙏 Pandemi sürecinde eşimden başka kimseyi görmediğim için ben de eşime benzeyeceğini düşünüyorum 🤨 sizin cinsiyet ne ☺️
Happyturuncu Elif5361 bizimki detaylıda yüzünü göstermedi 🙄 doktor ne yaptıysa göstermedi o yüzden kesin babası gibi inat olacak 😂😂
Elif5361 Happyturuncu detaylı bi efsane oluyor bizde 5 saatin sonunda gördük 😂doktorum sağolsun baya uğraştı bizimle sedyeye yattım kalktım sürekli 😂bizimki babasına benziyor ondan eşim dedim ☺️Keşke sende görebilseydin
Rabiiakaradas hellobaby0 ben de alıyorum yavaştan çok takıntım var ama elimizde de olmuyor maalesef bazı şeyler🙄
gulsahalp hellobaby0 ne kadar dikkat etsenizde alacaksınız bu çok normal çünkü alınıyor ve herkesin bünyesi aynı olmuyor maalesef bende takıyorum ama alacağım 55 kiloyla hamilelik bitiremeyiz böyle düşünüp üzülmeyin 💚 dikkat ediyormuşsunuz doğumdan sonra da daha hızlı verirsiniz merak etmeyin 💐