FatmanurAyz Anne3 ben hep kılo alcam die ugrasmıstım bekarken bı yonden hosuma gdıyor gıydıgım yakısıyor ama bı yandan da herkes kılo almıssın diyor yüzume karnım bı yandan buyuyor kalcalar bı yandan 😂😂😂
Elif-Beyaz hellobaby0 evet yaptırdım sonuçlar iyi geldi şükür artık doktorum sen zayıf hamile kaldın normalde+10 12 diyordum sma sen +15 olursun yapacak bir şey yok dedi. Hareketsiz kaldığın günler kalori açığı oluştur hareketli günlerinde normalde ye dedi 🤗
hellobaby0 Zeynep_elam takılmam şu ki bu kadar dikkat ettiğim halde çok hızla almam hamilelikten önce böyle dikkat etmiyordum almıyordum
Anne3 hellobaby0 bamur işi tatlı vs yemiyorum abur cubur yok şeker çıktığı için doktor patates ve pirinc yasakladı sebze yemekleri baklıyat tavuk et vs süt yoğurt maden suyu meyve
Gamgam2506 Kadriyed baklava vermeyeceklerinin bende farkındayım ☺️ testte doğru sonuç alınması zaman ölçüm vs. bakımından saf glikoz veriliyor. Ve bu saf glkiozda asla baklavaya eş değer değil benim fikrim. Seker yükleme karşıtı falan da değilim sadece başka bir alternatif varsa onu yapacağım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı 🙏🏻
Syma-ma Gamgam2506 benim doktorum ben hiçbir şey demeden kendisi direk yapmayalim açlık tokluk bakalım dedi benim de işime geldi valla ben de içmek istemiyordum onu🤣
Durubatu Bizde 25+3 olduk kontrolümüz vardı bugün oğluşum 890 grammis bende toplamda 6 kilo almışım 🤭 kısmetse ağustosun ilk haftası kavuscaz 💙
Happy- sinembst evet hem batma oluyor hem de çatı kemiklerim çok agriyor oturdugum yerden kalkamiyorum sizinde mi boyle
buiyimi Happy- merhaba doktora sordum ağrının sebebini magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden olabilir dedi bol bol yoğurt peynir yememi söyledi zaten magnezyum kullanıyordum 😊
Denizcyc 23+6yım 3 kilo aldım. Doğum ağustos sonu gözüküyor bakalım😊 Bebek alışverişine başladınız mı? Ben yasaklar bitince başlasam mı diyorum. Korbellde indirim görünce bugün onu aldım. Çocuğuma ilk aldığım şey çöp kovası oldu😂
Hamileadayibiranne Rabiiakaradas 23+0 olduk şükürler olsun 🙏 ara ara nefesim daralıyor kalbim hızlı çarpıyor ama sonra geçiyor bu ara kasık ağrılarım çok var inşallah bu da geçer kaplumbağa gibi hareket ediyorum 😔 uygulamaya göre 2 Eylül ama bence Ağustos sonlarına doğru gelir anası gibi tezcanlıysa 🥰 ve 9 kilo aldım 🙈