Seda-1 canim maalesef benim cok agrim oldu bünye meselesi sanirim ama çabuk geçiyor gözün korkmasın ☺
Sezaryen
Hayatguzel hemen kalkabildiniz mi ayağa ? Sürekli yatıyor musunuz sütünüz geldi mi ? 😂😂
Seda-1 ameliyattan çıkınca uyusuk oluyorsun zaten ama tabii belden uyusturursan bir kaç saat sonra aciliyorsun ondan sonra seni yürütüyorlar o kısım biraz canını yakıyor ağrın oluyor sonra yavaş yavaş kendin yuruyosun ben hiç yatmadim dinlendim hep yürüdüm daha çabuk ayağa kalkiyorsun
Hayatguzel çocuğunuza bakabildiniz mi ? Devlet demi yaptınız
Hayatguzel benim sutum de doğumdan cikar çıkmaz geldi emzirdim cok sukur hic stres yapma bebis bi kere emsin nasil geliyor sutun😍
Seda-1 ozel de yaptım canim zaten belden uyuşma oldugu için iyiydim çıkarken emzirirken kaynanam eltim yardim etti serum olduğu için kolunda tek emziremiyosun serum cikar çıkmaz kucağıma aldım ben emzirdim😄
Hayatguzel inşallah gelir sütüm olur kaç kilo doğdu
Hayatguzel Allahım bütün anne olucaklara yardım etsin bende 8 haftam kaldı 🙈
Hayatguzelgogsunu emmesi o kadar güzel bi duygu ki herseyi unutuyorsun o an 😊
Seda-1 Amin inşallah kuzum Rabbım yardımcımız olsun su az kalmış senin de hasta bezini kesinlikle al yanına orda cok gerek oluyor kanaman olacağı icin
Seda-1 inşallah canim benim stres yapma geliyor ama her ihtimale karşı sut saçma pompasi al onunla da gelir sutun en azından mama vermezsin benim kızım 3.400 doğdu
Hayatguzel maşallah prensese çok heyecanlanıyorum gün geçtikçe depent mi aldınız sizde çok mu oldu kanamanız şuan hala varmı kaç gün sürdü
Seda-1 tesekkur ederiz canim benim darisi bütün annelere olsun senin ki nin cinsiyeti ne yok canin normal hasta bezi aldim 4 tane kullandım sonra gece pedi kullandım simdi de kanamam cok azaldı ara ara geliyor
Hayatguzel Benim oğluşum olucak 😊
Seda-1 ayy masallah Rabbım kucağına kazasız belasız almayı nasip etsin😇😇
Hayatguzel bas ağrısı yaşadınız mi
Hayatguzel amin inş sizde sağlıklı sıhhatli büyütün
Prenses8888 kola ve kahve çok iyi geliyormuş bilginiz olsun
Prenses8888 nescafeyi cok tukettigim icin yaşamadım o yüzden bolca tuketin