2inciannelik Belirlenen tarihle doğum tarihi pek tutmuyor benim 16-18 kasım görünüyor 40 haftaya göre ama benim sezaryen o yüzden 5 kasım gibi …
Momocuk-48 2inciannelik aynı gün 😂çok tuhaf ya hayırlısıyla kurtuluruz inşallah ben normal gözüküyo miyomum bi sıkıntı çıkarmazsa eğer
2inciannelik Momocuk-48 anladım benim sezaryen doğum olduğu için 37 inci haftam ekim sonuna geliyor . Eğe 38 derse 5 kasım
Hatice017 hulyaaksoy cnm bende gebeliğim ilk 3 ayı oldu sonra geçti çok şükür normal.olmasi gebelikte 🥰
Emelaygl rabiagucer03 benımde 11 haftalık ama nette en son 29 Aralık gösteriyor ikinci gebelik Sezeryan olacak ben analamdım 🙈🙈🙈
Yakubra Gulmom yaaa ne güzel :) bebektir ya cunku bariz hissediliyordu. Bu arada cinsiyet öğrendiniz mi ? Bana bir erkek bir kız denildi bugun öğleden sonra randevum var çok heyecanlıyım ☺️
Tugbaakkerem Ben minik tekmeler hissediyorum gibi 17+4 haftalık. Ultrasonda her saniye hareketliydi ama hissedilmiyor o kadar demekki
Yakubra Gulmom öğrendim erkekmiş 😊 bugun kıpır kıpır ya dun bir bugun iki ama gerçekten hareketler çok bariz sizin de oyle mi? Bu arada kalbinde bir parlaklık ve beyninde kitleler varmış dua edin lutfen bir sıkıntı çıkmasın :(
Muciiizemm Betul-91 bende 16 haftalığım nasıl oluyor 13 12 haftalık lar 2 yada 10 Kasım da doğum yapıyor ben 16 haftalık hamileyim şuan 25 Kasım gösteriyor 40. Haftam neye göre
Gulmom Yakubra hayrılı olsun 😊😊 hadi yaa buyudukce duzelir insallah icinizi ferah tutun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 ben bugün bise hissetmedim öğrenemedim diye galiba 🤣
Gulmom Yakubra aaa ama erken degil mi ya detaylı icin 20 den once zaten tam olusmuyo organlar falan diyorlar