Tugbaakkerem vitruvius doktorunuzu arasanız belki içiniz rahatlar biraz. Döngü tarihlerinde oluyormuş öyle ağrılar bende de ateş basması çok oluyor ama riske girmeden kontrol ettirin bence
vitruvius Tugbaakkerem Minikkelebekrg Az önce doktordan çıktım, bebiş iyiymiş, ragim ağzında da bir sıkıntı yok şükür. Benim önceden de regl dönemlerim çok sancılı geçerdi. Bu hafta da döngünün olduğu hafta o yüzden oldu sanırım. Doktor magnezyum yazdı yine de onu alacağım akşamları.
Mmerviko Mutluolmaliyim hayır canım bir uygulama daha var ordan baktığımda 9 kasım 38. Haftam sezerYan olduğum içinde muhtemelen 38de doğuracağım ☺️
Susam6 Papattyyaa erkek💜 bi oğlum olacak Allah kısmet ederse. İnsallah sizinkide hayırlısıyla sonuçlanır.😌
Papattyyaa Susam6 inşallahhhh canım benim hayırlısıyla 😋 aynı gün doğum gösteriyor bakalım benim ne oşacak😋
Susam6 vitruvius ben 3. Ayı bitirdim ama her döngu döneminde oluyor malesef. Magnezyum cok etki etmiyor. Çorap ve battaniye ile uyuyorum sadece
Yakubra 14 kasım muhtemel doğum tarihim benim de 😊 kizlar bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz ben bir kaç hafta önce bir kaç defa hisseder oldum ama bugun baya baya çok buyuk nabiz gibi üst üste attı ve sürekli bir dalgalanma oldu 🙈♥️