Bsra1111111 ballisiyavrum gouslerimde ağrı vardı yani şişlik ama geçti gogus ucum aciyor baya hassas eşim sıktığında oluyor 😀
Zeytinlimon Betul-91 16 kasım son tarih❤️🙏🏻 8 mayısta 2li tarama var cinsiyet tahmini birde.şuan 11+5🧿
Nesli23 Bayanlar geceleri nasıl uyuyorsunuz ben sürekli sırt üstü uyuyorum ve sabah kalktığımda belim tutulmuş oluyor sola dönünce karın ağrısı olıyor sağa dönemiyorum sizler nasıl çözüm buldunuz
Zeytinlimon Ysmn234 pegprego 51s modeli joie litetrax4 mamas papas bunları çok beğendim kararsızım en uygunu joie☺️
Ysmn234 Zeytinlimon joie abimler ve kardeşim kullanıyor. Çok memnunlar ama bizim araba bagaji minik ondan alamıyorumm.🙂
Zeytinlimon Ysmn234 aslında hem hafif hemde sağlam bişi olsun istiyorum ama karar veremedim diğer ikisinin bayağı ağir oldugunu okudum. Mağazq gezmeye başlayıp görünce karar vericem gibi duruyor.teşekkr ederim bilgi için.🙏🏻
Minikanneee 22 kasım görünüyor şuan 10+6 yız ayın 7sinde ikili testimiz var inşallah güzel sonuçlar alırız 🥰
Pembekurdeleli Erkek senesi sanırım 😂 hep erkek tahminler Bebegi hisseden var mı hareketini yada ne tarafta oldugunu
Ilkayy Gamzedmn inşallah canım 5 gün hastane yattım ben. Kanamam durmuştu tekrar başladı benimde kanamam çamur gibi kahve rengi. Yarın benimde doktor randevum var