Defne_ Oyakpln merhaba :) ayy aynı durumları yaşıyoruz bizde 12+3 olduk. Tahmini doğum 13 kasım ve bebiş benim gibi akrep burcu olacak☺️
Boldi Betul-91 evet hatta leke şeklinde kanamam da oldu. Progestan kullanıyorum. Düşük riskim oldu bu hafta öncesinde hiçbir sıkıntı yoktu
Nehirali Doktorum yaşayabilirsin dedi yalanci kasilmalar bebek buyudukce rahmin yukariya çıkmasından dolayi yaptigi baskiyla oluyormus 😶
Sblymnkb Betul-91 bende bugün 10+3 üm 🤗 nasıl gidiyor sizin hamilelik öğrendiğiniz andan bugüne? Benim bedenimde ki tek değişim göğüslerim bir de ne mide bulantım oldu şimdiye kadar ne koku hassasiyetim. Sizde durumlar nasıl? Bir de 2 li tarama için doktorunuz ne zaman çağırdı sizi? İnşallah sağlıcakla alırız kucağımıza bebişlerimizi
dilsinati Betul-91 Betul-91 birebir aynıyız senle ama benim 1 hafta geriden geliyor.. şuan 10+3 üm. Son regli başlamgıcın neydi? Benim 10 şubat?
Betul-91 Ilkayy Ne yapmanız gerekiyormuş peki bir tedavi başlattı mı doktorunuz neyi görerek düşük tehliken var dedi
busrabyrm97 Ilkayy orkidehaniimm ultrason görüntüsüne göre de belli oluyormuş cinsiyet geçen gün burda yazmışlardı çoğu doğru çıkıyormuş
orkidehaniimm Papattyyaa 12+2de doktorum tahmin yaptı sadece kemik yapısına göre öyle hissettim dedi belli değil bakalım değişicek mi🤔
lentil Papattyyaa 11+4 te ikili testte yüzde 80 kız dedi. Çikolata yiyip gitmiştim her yerini gördük. Ama bekleyin 16 haftayı değişebilir dedi :)
hulyaaksoy Kızlar yorgunluk bitkinlik hissi birde midem de sürekli bir eziklik hissi var sizdede oluyormu
Betul-91 hulyaaksoy Evet sürekli uykum geliyor akşamları erkenden , yorgunluk hissi . Geçen haftalarda midem çok fazla bulanıyordu bu hafta yine devam ediyor ama biraz azaldı gibi
Hatice017 hulyaaksoy cnm bende gebeliğim ilk 3 ayı oldu sonra geçti çok şükür normal.olmasi gebelikte 🥰
orkidehaniimm 13+0ım sağ bacağıma vuran kasık ağrım oluyor ara sıra onun harici çok şükür iyiyiz bebeğimle🥰 ikili testimizi de yaptırdık sonucu bekliyoruz , normal düşünürsek 7 kasım dedi doktorum doğum için hayırlısı bakalımmm🙃
rabiagucer03 Betul-91 18 Kasım Sezeryan ❤️ 10 haftalığız ayın 17 sinde randevumuz var heyecanlıyız büyük ihtimal cinsiyeti öğrencez 😂
Betul-91 rabiagucer03 17 kasımda benim de randevum var ikili test için , o zamana kadar da cinsiyeti de netleşir belki de ☺️
Emelaygl rabiagucer03 benımde 11 haftalık ama nette en son 29 Aralık gösteriyor ikinci gebelik Sezeryan olacak ben analamdım 🙈🙈🙈