Hale5555 öksürük var canım ne yazıkki. Arada da halsizlik çok yoğun oluyor oturmak bile yetmiyor yatıp dinlenmek istiyor vücut. Boğaz ağrısı var. Ben temaslı olduğum için test yaptırdım. O zamanlar hiç bir şey yoktu bende. Semptom falan yoktu yani gayet iyiydim. Sonradan başladı semptomları. Sen semptomlar başlayınca mı şüphelenip test yaptırmıştın canım? Doktor kan sulandırıcı hap ve parol verdi. Bir de sambucol Karamürsel C vitamini+ çinko plus verdi. Bol bol meyve yemeye çalışıyorum. Sanki kivi iyi geliyor canım. Bu arada öksürüğüme de (1kaşık elma sirkesi, 1 tatlı kaşığı rendelenmiş zencefil, 1 çay kaşığı toz zerdeçal, 1 tatlı kaşığı bal) karışımı çok iyi geldi. Ben de koronayı hafif ilaçlarla atlatan bi arkdşmdan öğrendim. Ona da iyi gelmiş. İstersen yap dene canım. Sabah akşam 1 tatlı kaşığı kadar al. Zaten sıvı bir macun gibi. Boğazın ağrırsa ılık zencefilli çay iyi geldi bana sana de belki yardımcı olur. Çok yormamaya çalış kendini. Ben yorduğumda zorluyordu. Dinlenmeyi seviyor bu hastalık. Bol meyve bol sıvı. Bir de sıcak duş alma tatlım. Ben yaptım sen yapma. İyi bir şey değilmiş. Dikkat et. Sağlıkla atlatırız inşallah bu süreci. Senin kimden geçti biliyor musun?