pinar92_ Biz 32.haftadayız havanın sıcaklığıyla bir anda bitkin düştüm.. Bu zamana kadar iyi gelmiştik😥 Ellerim ayaklarım şişti bi terleme hali…Gebelikte mevsim çok önemli gerçekten.. Ağırlaşma dedikleri bu olsa gerek😓 Rabbim hepimize yardım etsin🙏🏻
Mom54544 pinar92_ Ben 17 haftaligim şimdiden agirlastim ellerim yüzüm şişti bı kaç gündür yazın düşünemiyorum nasil geccek😨
Meltem12 pinar92_ bende aynı durumdayım 30. Haftadayım bende sıcaklardan gece dön dön uyuyamadım hiç daha ilerleyen zamanları düşünemiyorum allah yardımcımız olsun
pinar92_ Sevoss23 Ah Allahtan az kaldı doğumumuza rabbim bir avazda kurtarsın inşallah🙏🏻 Tek avuntum tüm yazı gebe geçirmeyecek olmam😥
Dilekcnkn Mom54544 Bende 16 haftalığım şu an tahammül edemiyorum yüzüme ateş vuruyor sanki birde tam yaz ortasında iyice ağırlaşmış olacağız nasıl olacak kim bilir serinlemek istiyorum denizde 😂
pinar92_ Meltem12 gerçekten dün aniden ellerim ayaklarım şişti .. eşime çok sıcak diyorum hava normal diyor daha çok sinirleniyorum😂
pinar92_ Dilekcnkn eveet gene çok ağırlaşmış olmayacaksınız doğum yaklaştığında serinlere denk gelirsiniz inşallah.. Neleri hesaplıyoruz analık zor gerçekten Allahım yardım etsin hepimize🙏🏻
Mom54544 Dilekcnkn ah nerdeee eşime diyorum 101 e falan çocuk havuzu gelir yarın birgün alalım bitane akşama kadar oturayım içinde diye 😂😂
_merveksk pinar92_ Bendee o dertten yakınıyorum 32 haftalık hamileyim tam sıcaklara kaldık Allah yardimcimiz olsun inşallah canim😨😘
pinar92_ _merveksk gene haziranda kurtulmuş olacağız Allahın izni ile inşallah 🙏🏻 Kendimi öyle avutuyorum😂
gulin-35 pinar92_ napcaz bılmıyorum dun aksam klımayı actırdım uyuyunca kapatın dedım yatılmıyor sımdıden yandık kı ne yandık
Ege___Han Ayyyy birileri hislerime tercuman olmuş Allahım bende 33.haftadayım ve devamlı banyoda yatsam hayır demem Allah hepimize kolaylık versin
pinar92_ Ege___Han aniden oldu mayısla beraber havanın ısınması tüm dengeyi bozdu gerçekten😂 Amin Allahım hepimize yardım etsin 🙏🏻