Mercimegimbenim Merhaba arkadaşlar, Nasılsınız. Doktorlarınız hakkinda bilgi verir misiniz, hangi hastane, hangi doktor, muayene ücreti, doğum ücreti (normal/sez.) Bunları bu postta paylaşalım fikir olsun hepinize 😁 yorumlarınızı bekliyorum.
ZorYollardanAsipGelenim Corludayim vatan hastanesi şenay hanima gidiyorum. Muayene ucreti 155 tl ama dogum ucretlerini bilmiyorum. Suanlik memnunum bakalm Mercimegimbenim
Asyamira Mercimegimbenim reyap hastanesinde Bahar Mert hanıma gidiyorum, 160 TL muayene ücreti. Aşırı ilgili, yaşı dolayısıyla tecrübesi de gayet var. Doğum ücretini henüz sormadık ☺️
Mercimegimbenim ZorYollardanAsipGelenim Şenay hanımı duydum ama bir kaç memnun olmayan vardı, eledim, tabi herkes için bir olmaz herkesi memnun edemez kimse 🥰 ben de Sedat beye geldim 1 kere çok memnun herkes diye ama biraz duygusal anıma denk geldi sanırsam, çok ilgilenmedi gibi geldi rahat hissedemedim, şimdi devlette Oğuz bey de yaptırıyorum tahlilleri doğum konusunda orada yapmak istemiyorum. 🌼
ZorYollardanAsipGelenim Mercimegimbenim benim 3 kaybim var artik en son Şenay hanima gectim. Galiba elinden geleni yapiyor bir daha kalbi durmamasi icin butun yollari elimizden geldigince kapattik dedi gunde iki defa igne,dusuk onleyici,vitamin, aspirin hepsini verdi bakalm daha bende tam bisey anlamadm 6 haftaligiz daha. Kizimda son zamanlar ona gitmistim iyi bakalm
Mercimegimbenim Asyamira sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🌼 o doktoru da duydum bakalım seçim yapacağız inşallah ☺️