SenHepMercimekOlarakKalacaksin 21+5 haftalik hamileyim. Esim bir suredir horladigimi söylüyordu ama ben abarttigini dusunuyordum inanmiyordum 😒 madem horluyorum ses kaydi al dedim, almis 😬 oyle boyle degil, baya baya horluyorum yuksek sesle. Kendime cok sasirdim cok utandim 🙈 onceden horlamazdim yeni yeni basladi. Sizde de boyle oluyor mu? Ayrica bir kac gundur karnimda agri var. Yururken, oturup kalkarken filan zorlaniyorum. Bugun ayrintili testimiz vardi hersey normal cikti cok sukur. Ama sancilarla İlgili birsey demedi doktor. Kramp, rahim buyumesi vs olabilir dedi. Sizde de sancı oluyor mu? Bu iki sorunun cevabini bekliyorum hamisler😍
SevcanahinBingl SenHepMercimekOlarakKalacaksin horlama sorunu bende de 20. haftada cıktı gunduz bıle nefes alırken seslı horlamaya benzer nefes alıyorum ama cok normal oldugunu sebeplerıyle anlatmıstı dr um dogumdan sonra duzelecek
Aslihan26 SenHepMercimekOlarakKalacaksin 😁 bizdede aynı muhabbet bende horlamaya başladım inanmıyordum kaydetti. Olur öyle canım akciğerlere alttan baskı oluyor sonuçta rahat nefes alamıyoruz yapcak bişey yok😁
zehraannesi SenHepMercimekOlarakKalacaksin 😭😭😭üzülme yalniz değildin cnm bend e öyle şok oldum😥 yapacak bişey yok çocuk dogana kadar idare etsinler
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Minikanne06 adet sancisi gibi karnimda sanci var. Belim de cok agridi dun. İki buklum yuruyorum resmen 😞 ins gecicidir
SenHepMercimekOlarakKalacaksin SevcanahinBingl icim rahatladi valla dogumdan sonra gecmesse skinti zaten. Ben yatakodasinda horluyorum esim salondan duyuyor. Boyle devam ederse bebegim dogunca onu da uyandiririm. Cok fena 🙈🙈
SevcanahinBingl SenHepMercimekOlarakKalacaksin ben kendi sesime uyanıyorum🙈zavallı bırkac kez salona uyumaya gıttı sabah karsı sessızce yataga gelıyor ben uzulmeyeyım dıye🙈
SenHepMercimekOlarakKalacaksin SevcanahinBingl benimki de benle dalga geciyordu sonra bakti ben baya dert ettim, hamilesin ya normal filan demeye basladi 😂
Sevde123 Benim eşim hiç öyle bişey demedi ama geçen gün kendi horlama sesime uyandim eşime sordum horluyor muydum diye evet dedi 🙈 32 haftalıkken oldu bi kere denk geldim devamı olsa eşim mutlaka yüzüme vurur dalga geçerdi 😂 yani inşallah yoktur öyle umuyorum🙈
elifffff Sevde123 kendi sesime korkarak uyandım bende eşimde uyumamış daha oyun oynuyormuş çok güldü utandım ama bende güldüm korktum da şimdi arada hatırlatıyor kendi horlamaya korkarak uyandindiye 🤣🤣
Sevde123 SenHepMercimekOlarakKalacaksin ayyy zaten gece 4 te kalkıp işe gidiyor oda horluyor beraber koro yaparız artık evde olduğu saatler😂
SenHepMercimekOlarakKalacaksin zehraannesi aynen yapcak birsey yok hamileyiz sonucta katlansinlar artik😬