Kucukmucize Merhabalar güzel anneler ve anne adayları. gyno ferro sanol Demir ilacı kullanmaya başlıcam eczacı dedi çay vs içmiceksin onu içince eee ister istemez 1 2 bardak içiyorum.Sabah aç yazıyor.Akşam yatarken içsem ne olur bilgisi olan var mi?
[silindi] Kucukmucize bende sabah içiyorum doktorum oyle soyledi cay falan da demedi bana ben tiksindim ztn pek içmiyorum 1 bardak anca
Gozdecaner Kucukmucize çay kahve ve çok fazla süt ürünü demir eksiligine sebep olabiliyor cunku ilaçtan sonra çay kahve tüketilmesinin pek bir anlamı kalmıyor kahvaltinizdan 2-3 saat sonra içebilirsiniz ben öyle içiyordum doktorum onay vermişti
Vera_vera Kucukmucize bende sabah aç karnına içiyorum banada öyle bişey demedi ama ben kebdilşğimden bıraktım çayı tiksindim meyve sıkıp içiyorum onun yerine
Aylinsemih Kucukmucize canm ben eczanede çalışıyorum bu ilacı kullanırken 1 saat önce ve sonrasi çay kahve kafein ürünleri almicaksin yoksa ilaci boşuna içmiş olursun etki etmez gündüz dikkat edemem dersen de yatarken al ama dediğim gibi 1 saat once bunları kes sonra ic uyu
Kucukmucize [silindi] bende 2 bardak anca içiyorumda öyle dedler bende akşam yatarken içeyşm olmazsa dedim
Glyakyel Minnos_huzur44 kanın değerine göre değiştiriyo doktorlar bende hamileliğin başında 1 kullanıyordum son ayşarda 2 ye çıkardı bebek büyüdükçe kansızlık artabiliyor
Betusss10 Vera_vera hangi meyveleri sıkıyorsunuz katı meyve sıkacağı ile mi? Ben de portakal flan sıkıyordum ama zamanı geçti onun da napçağımı şaşırdım katı meyve sıkacağım yok çünkü
irorkay Aylinsemih canım ben kahvaltı yapıyorum mesela 10.30 da 12.30 da da gyno ferro sanolu içiyorum doğru kullanıyorum değil mi? Fakat içtikten sonra Meyve vs yiyorum ama sorun olur mu o?
Mery123 Aylinsemih merhaba ben de maltofer kullanıyıorum kucuk şişelerde. Eczacı sabah aksam yazdı ama doktorum ne dedı hatırlamıuorum. Kan değerleirme de bakmadı. Sizce bir mi kullansam
Esen3535 Kucukmucize süt peynir yoğurt tüketince de 2 saat önce ve sonra dikkat etmen lazım ben kahvaltıdan 2 saat sonra ve yatarken içiyorum
irorkay Kucukmucize normalde aç içilirmiş ama tiroid ilacı vs birlikte kullanılıyorsa kahvaltıdan 2 saat sonra da olurmuş. Siz de kahvaltıdan 2 saat sonra içebilirsiniz bence
Nuran-42 irorkay aksine meyve yemeniz çok iyi C vitamini emilimi artırıyor yani daha fazla etki etmiş olur