Berfino Gozde94 bakalım benimki ne olucak bı kızım var 4 yaşında 12 hafta 4 günlük hamileyim Çarşamba günü radevum var ikili tarama testine giricem
Berfino metehaninannesiii hayırlısı cnm sağlıkla kucağına al ben çok merak ediyorum benimkinin cinsiyetini
MerveDurr Berfino 24 agustos son adet tarihimdi yani 2020 de hamile kalmş oldm ve kızım olacak inşallah 🤩
Pembepanterr Neslihan_35 Doğduktan sonra başınız çok ağrıyacak desenize sürekli bi kıyaslama hali olucak 😂
Neslihan_35 Pembepanterr valla onların ikinci benim ilk cocugum ama kıyaslamaya karsıyım zaten bunun ilk önlemini aldım😂 hepsini uyardım asla gelemem. Evimde bile bişey kıyaslama olsun cok set tepki veriyorum. Onlarda bilir sonucta herkesin kendi kişiliği hayırlısı bakalım yasayıp görücez😂
Pembepanterr Neslihan_35 Kesinlikle öyle bende cok sinirleniyorum kimsenin cocuğunu kıyaslamam cunku kendi hoşumada gitmez kendi bebeğimide kimseyle kıyaslamam bebeğim herşeyi kendi istediği zaman yapıcak derim hep herkese 😃
Gozde94 Berfino net olarak belli olur kendi doktorum 8 haftada erkek demişti detaylıdada erkek olduğu kesinleşti küçük kahramanım benim oğlum kalp arışını duymadan önce o kadar kanamam olduki kaybediyordum şükürler olsun 35+3 gün olduk bugünlere geldik