[silindi] gel_artik_bebegim Instagram ki ebru abla var ya bir gebenin günlüğü diye sayfası var . Onun YouTube kanalında kist küçültücü hareketler var . Herkes çok fayda görmüş kimisinin ki 4 cm küçülmüş kimisinin tamamen kaybolmuş. Bı bak istersen
Yusufaras81 gel_artik_bebegim canım ovulasın testi kullanıyormusun tavsiye ederim polikistik över olupta onu kullanıp hamile kalan çok duydum sayfa da önerebilirim belki vesile olur
Mavisannesi2 gel_artik_bebegim hiç üzülme canım polikistik var diye bende ileri derecede polikistik vardı yapmadığım şey denemediğim yöntem kalmamıştı sonra bir gün annem araştırmış polikistik olanlar şekeri bıraksınlar şeker onu besliyor daha da güçlendiriyor diye o g0n ben şekeri kolayı meyvesuyunu tatlıyı hazır olan bütün gıdaları bıraktım sonra da doktorumu değiştirdim öyle ki artık kısırım ben tamam çocuğum olmaz noktasındaydım sonra doktorum bana cyclo diye bşr adet düzenleyici verdi sadece bunu kullan dedi 6 ay kullandım sonra yine gel dedi ama ben gitmedim o arada da yeni evim yapılıyordu evin her yeri inşaat sürekli temizlik falan yapıyorum ve çocuk düşüncesi bir süre için aklımdan çıkmıştı ve ben ilacı bıraktıktan 3ay sonra hamile kaldım hatta kızım 4 aylıkken korunmayı bıraktım anca olur dedim ikinci bebeğim bende sıkıntı var çünkü dedim ama 6 ay sonra kendi kendine ikinciye hamile kaldım o yüzden kendini başka şeylere yönelt ve kesinlikle şekeri bırak bence en büyük etki o oldu bende 1.5 sene ağzıma tatlı sürmedim ama işe yaradı inşallah sende de yarar Rabbim sana hayırlı bir evlat nasip etsin -
Aysenuray gel_artik_bebegim canım saracoğlu incir havuc kürü yapsana benimde öyle oldu bi tanıdıgımında 15 sene sonra bu kürle oldu denemende fayda var
Hayalis Bfduam kesinlikle öyle. Moral motivasyon inanç çok önemli. Allah’ın herşeye gücü yeter. Yeter ki biz inanalım. Herşeyin de bir vakti zamanı olduğuna inananlardanim. Allahım her şeyin en güzelini hayırlısını en güzel zamanlarda nasip etsin. 🤲
Bfduam Hayalis aynen öyle nasip herşey. Peki menapoza girdi mi doğumdan sonra? Erken menepoz denmiş ya.
Hayalis Bfduam hayır şu an 43 yaşında. Ve ailede erken menopoz hikâyeside yok. Hala doğurgan. Korunuyor yeniden hamile kalmamak için 😁
Bfduam Hayalis kadının boşuna moralini bozmuşlar. 35 yaş sonrası zaten Dr Lara göre gebelik zor, hele 40 sonrası çok daha zor. Kaç yaşında idi hamile kaldığında?
Beety26 gel_artik_bebegim ben denedim yumurtalama bende olmuyordu. Adlan penc3si 4 ay ictim her ay yymurtalafim esimden dolayi kalamiyordum qal8ba… belkide o 4ay icide…
Hayalis Bfduam 25 yaşında menopoza giriyorsun dediler. 1 sene tüp vebek aşılama falan derken pes edip bıraktı 28 inde anne oldu
Bfduam Hayalis benimde bi tanıdığa “doğal yolla hamile kalamazsın, tüple bile zor” dediler, doğal iki bebeği oldu. 40 sonrasıda hamilelik çok düşük ihtimal derler Dr lar, 40 yaş sonrası hamile kalan var mı çevrende?
Hayalis Bfduam var canim hatta bı müşterim geldi bir gün iş yerine 4 yaşında bir kız cocukla az kalsın torununuz mu diyecektim. Kadın 50nsinden sonra doğurmuştu. Menopoza girmeyen her kadınin doğurma şansı vardır. Bende 39 yaşındayım. 6 ay arayla iki kürtaj oldum. 6. Haftadan sonra bebeklerim yaşamadı. Ama bunun yaşla alakası yok. Düzenli adet gören biriyim. Hiç gününü şaşmaz. Bayram sonrası gerekli tahliller yapılacak bakalım ona göre alınacak ilaç tedavi neyse başlayacağım . Rabbimin gücü herşeye yeter yeter ki hayırlısını versin.
Merveee6 gel_artik_bebegim canım benim bebeğim 2.5 sene oldu geçen sene Ramazan ayında Kadir gecesi 1000 tane ihlas suresi okudum 3 ay sonra hamile kaldım ne olur dene
Merveee6 gel_artik_bebegim hoca söyledi canım televizyonda bende yaptım inanarak dua et inşallah olur güzel haberlerini beklicem
Merveee6 gel_artik_bebegim https://m.haberturk.com/ihlas-suresi-okunusu-kul-huvellahu-ehad-1000-ihlas-suresi-okumanin-fazileti-nedir-2512340-amp canım arife günü okumuşum zamanı yazıyor bak bu sayfada
Hilal-_19 gel_artik_bebegim c life bende kullandım yaklasık 3 4 sene önce ama düzenimi cok bozdu 3 aşılama 1 tüp bebek denedm pcos yüzünden yumurta kalitesi çok kötüydü dedm artık napıyım olmuyo elimden geleni yaptım benmde cocugum olmasın illa cocuk olacak diye bsey yok dedm ve tüp bebektem sonra 7 ay kadar kafamı dinledm arı sütü bal propolis polen karısımı yedim hamile kalacağım aklımdan ucundan dahi gecmezdi ki hamile kaldım hiç beklemiyodum emin olun hiç ummadığınz anda en güzeli olacak Allah sizede hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
gel_artik_bebegim uzumunannesiEsra yumurtalıklarımda kist var erimiyor bir türlü ilaçlar ise yaramiyo
Sinemtnm gel_artik_bebegim canım beyninden hamilelik düşüncesini çıkarmasının sürece istediğini yep nasip olmuyor 🤦🏻♀️ Yaşayan biri olarak söylüyorum korunmamak devam et ama kendini sal problemin ne bilmşyorum ama c-life macuna da eğer denemek istersen bi şans ver derim , ben hiç beklemediğim ay bebek müjdesini aldım