gel_artik_bebegim bu tarz bir posta ilk defa yazıyorum çünkü ümit vermek istemem hiç kimseye. 4 senelik evliyim ilk sene korundum sonra denemeye başladık 16 yaşımdan beri pcos la mücadele ediyorum bütğn belirtilerini yaşadım. Adetim 45 50 60 bazen 120 günde bir oluyordu bekarken hep içimde ben cocuk sahibi olamam hissi vardı evlendiğimde hc korunmak istemedim zaten olmayacak diye eşim istediği için korundum. Korunmayı bıraktık denedik denedik yok olmuyor bir ay iki ay üç ay bi sne.. doktora gittim sonunda ve bana klomen çatlatma tedavisi verdi 3 kez denedik olmadı. O sırada tabi bir sürü insan etrafımda hamile. Ben hiç kimsenin gebeliğini kıskanmam bana on tane bebek verseler yine kendi bebeğimi isterim. Ama çok etkilendim dedim olmayacak yok. Sürekli sorular teselliler vs. Allah içimi biliyor olması mecbur değil olmasa da olur diyordum hep ama bir yandan içmde büyük bir istek var. Bir gece bir toplulukta incitici bir kaf söylediler ama tabi incindiğimin farkında değillerdi. O gece okdar cok agladım, sonra içimden bir ses hiç korkma sen bu ay hamile kalacaksın. Kendi kendime güldüm kafayı yedin dye. İki ay sonra hamile oldugumu öğrendim. Hamileliğim malesef kötü sonlandı ama olsun kalıyordum. Dört ay sonra tekrar hamileyim bundada bir sürü sorunla basa cıkıyorum sürekli yataktayım ama çok sükür. Cok uzun oldu kusura bakmayın ama ben size söyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Kendinizi şartlayın benim bebeğim olacak bu ay olacak olmazsa bir sonraki ay tekrar bu ay olacak. Benm bebeğim olmayacak diye sartladıkca olmadıgına inanıyorum. Birde ek olarak kilom vardı cok vermedim yaklasık vücudumun yüzde 8-10 u kadar yalnız çok spor yaptım hamile kalmadan önceki üç ay bunun etkilediğini düşünüyorum. Doktorda zaten bir iki ay içinde hızlı kilo verebilirsen olabilir demişti.