Ozlem66 36+3 haftalık hamileyim kasık ağrısı şikayetiyle hastaneye geldim ve 3 4 cm açılmam olduğu söylendi doğum başlıyor dediler ama sancım vs yoktu nstde sancı çıktı direkt yatış verdiler bu haftalarda doğum yapan anneler tecrübelerini yazabilirler mi?
mmiseyy Ozlem66 allahim kurtarsin … bende 37h 1g deyim ve cok korkuyorum .. surda bekliyim yorumlari okurum
Yaprakdokumusever Ozlem66 Valla yerinizde olmak istedim ne yalan söyliyim 38-40 ları görmek istemiyorum nedense 😅 sağ salim kucağınıza alın inşallah 🌸
zhr38brhn Ozlem66 canım sakin ol 🙏🏻 O haftada doğan bir sürü çocuk var küveze bile girmez inşallah 2500 kiloyu geçtiyse problem yok ♥️ Rabbim. Yardımcın olsun 💋
Ozlem66 mmiseyy çok dikkat etmenizde fayda var sancım falan hiçbirşeyim yoktu tesadüf eseri geldim öğrendim direkt yatış verdiler ne yapacağımı şaşırdım
Ozlem66 Yaprakdokumusever Amin inşallah sağolun ama inanınki yerimde olmak istemezsiniz çok garip bir duygu korku endişe heyecan hepsi bir arada
Yaprakdokumusever Ozlem66 olsun sonunda hepimizin yaşayacak olduğu duygular bunlar 🤗 naptınız açılmanız devammı ediyo doğurdunuz mu yoksa 🤩
Cansukrb Ozlem66 bende kontrol diye geldim sancı falan hiç bişey yoktu alttan bakti ebe 5cm açılma var tabi ozaman 35haftaliktim yatış dedi istemedim geçen sene tam Ramazan’ın 1.gunu 36+3te sabah sancılarım başladı gittim ve doğum oldu
Ozlem66 Yaprakdokumusever henüz birşey yok zor durumda kalırsak çocuğu alacağız onun dışında takip etcez dedi doktor
Ozlem66 Cansukrb aslında en doğrusu sancınızın iyice gelmesi yoksa hastanede rezil ediyorlar dünden belli neler çekiyorum
Oozgn Ozlem66 hayırlısı olsun bebeğinizin kilosu gayet iyiymiş bence kuveze girmeden hepberaber evinize neşe ile gidersiniz inşallah ☺️ benimki son ay kilo almamisti 39+4 te 2660 geldi minnak oğlum şimdi prensesim ne zaman gelecek bakalim
Ozlem66 Oozgn yarın çıkacağım inşallah herşey normale döndü doktorumuz öyle dedi gece gözlemlere devam edilecek aksilik çıkmazsa daha zamanımız var
BirMuallime Ozlem66 cuma günü 33+5 te doğum yaptım benim de hastaneye gittiğimde 4cm açıklığım vardı bebeğim 2500 doğdu çok şükür bir sorun yok evdeyiz şimdi.sizn haftanız güzel hiç korkmayın
Ozlem66 BirMuallime ciğerleri gelişmemiş onun için biraz tedirgin olmuştum iğne yaptılar zaten şuanda herşey normale döndü aksilik çıkmazsa yarın çıkıyorum daha zamanımız var gibi gözüküyor