Aysenuray pinarsabrii canım ben ovulasyon testiyle hamile kaldım 1 yıldır istiyoduk olmuyodu şubat ayında incir havuc kürü yaptım saraçoğlunun ve ovulasyon testi kullandım o ay hamile kaldım
pinarsabrii Aysenuray bu ay deneyeceğim bende canım şuan regliyim bittiği gibi başlayacağım insallah🙏❤️
Sevgikaya1525 pinarsabrii cmm bence bi kafaya takma sakın aklında oldukça imkansızlaşır ikincisi bende her ay tek çizgi gördüm ama sonra soğan ve incir kullandım 14 aralık adet tarihimde başladım 11 ocakta hamileliğimi.öğrendim
pinarsabrii Sevgikaya1525 bu ay testle devam edeceğim olmazsa muhakkak deneyeceğim kuzum ❤️ Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallahh🙏
mucizemm01 pinarsabrii hakkınızda hayırlısı olsun kuzum 💕 ama en büyük etken STRES .. kendini fazla stres yapma oluruna bırak emin ol olacaktır allahın izniyle. Sana tavsiyem : Yumurtlama günün kesin degilse o sıra 3-4 gün arka arkaya ilişkiye girin. mümkünse gündüz yoksa gecede olur ama gündüz daha iyi öalısıyormus stres yapma düsünme oluruna bırak ilişkiden sonra bacaklarını kalkmadan havaya iyice dik ve en 15 dakika bekle beklerken de kasıklarına masaj yap ❤️ allahın izniyle olur o zaman bide ondan sonra hap ilaç agır seyler kaldırmaktan falan kacınmalısın
pinarsabrii mucizemm01 evet bacak kaldırma olayını yaptım kuzum yapmaya da devam edeceğim o şekilde. Deneyeceğim diğerlerini de çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏❤️
Sevgikaya1525 mucizemm01 cnm benim bildiğim ve doktorumun söylediği genelde gece ilşkiye girmeyi öneriliyor çnkü ayağı kalkmaman lazım ve gün aşırı ilşki öneriliyor yani bi gün arayla çnkü sperm ztn yumurtalıkta 72 saat canlı kalıyor tam tersi gün içinde her gün ilişkiye girmk sperm sayısını düşürür
Sevgikaya1525 pinarsabrii inşallah canm teşekkür ederim darısı inşallah bu ay sana ve tüm bebek isteyen annelerin başına canm ve zor ama gerçekten kafandan sil sildiğin an gerçekleşiyor silmezsen bilncinde olduğu için belirtiler her ay seni umutlandıryor hep
Beyzamomm pinarsabrii benimde hamile kalmadan önce nerdeyse tüm belirtileri gecikmeleri yaşıyordum. 6.ayda hamile kaldım vücut kendini hazırlıyor o yüzden o belirtiler oluyor. Gönlünü ferah tut kafana çok takma Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla ☺️
_Aysgll_ pinarsabrii Hep umutlu ol . Her ay yeni bı başlangıç 🤗 Ben ovulasyon testi kullandım iki gebeligimde de canım. İlkinde 2. Ay ikincisinde 3. Ay denememde hamile kaldım 👏🏻 Gerçekten en az 3-4 ay dene testleri çok faydası oluyo. Doğru günü bulup degerlendiriyosun, her ay farklı gunler oluyo yumurtlama.ve testler net bilgi veriyo. Bende farklı bı Instagram’dan hesaptan aldım. Aldığım sayfadaki abla çok yardımcı olmuştu. Ek vitamin takviyeleri de kullanmıştı. Macunlar ve pekmez gibi belki onların da etkisi olmuştur bilemiyorum 🤲🏻 İnşallah hayırlı zamanda nasip olur. Güzel haberlerini alırız şu güzel günler hürmetine 👏🏻❣️
pinarsabrii _Aysgll_ kesinlikle her ay yeni başlangıç diyip bu ayda ovülasyon ile denemek istedim. Sabırsızlıkla bekliyorum şu mayısın bitmesini şimdi ❤️🙏 coook teşekkür ederim kuzuum😍🤩
Sevgiinur pinarsabrii inşAllah canım benim tüm kalbimle,🤗❣️ bende babalar günündn 1 gün sınra ögrenmiştim inşAllah size de güzel bi süpriz olur 🤲
Mugesahra33 pinarsabrii cnm ev kefiri iç,ersağdan probıyotık kullan,dığurganlıga cok iyi geliyor, trioid sorununuz varsa iyot takvıyesı,hasan husnu eren dıye doktor var ınstagramda takıp edın
nurberra pinarsabrii ben bol bol dua ediyorum çocuk isteyen herkeze fakan bu konuda kesinlikle stres yapmamalısın stres birinci sırada ben her ay kaç defa test yaptım ama hep tek çizgi sonra istemedim diş tedavimden dolayı sonra oldu ve inanınki stres çok önemli bi ara o kadar kafayı takmıştım ki eşimle onun için birlikte oluyor gbi hissediyordum